Ford Bronco Sport 2020 arazi tutkunlarının yüzünü gülümseten ve ağır arazi sürüşleri için yaratılmış bir SUV araçtır. Ford, 1965 yılında orijinal Bronco’yu tanıttı ve o tasarımı 2020 modeli için bir ilham kaynağı oldu. Bazıları, yeni tasarım ekibinin eski bir aracı alıp anlamak için onu en küçük ayrıntıya kadar taradığını söylüyor. Ardından, çizim tahtasına gittiler ve piyasadaki en iyi retro görünümlü yeni arazi aracını yaptılar. Ford Bronco eskiyi anımsatıyor ama daha modern ve yenilikçi bir tasarıma sahiptir.

2020 Modele Genel Bakış

Bronco Sport, segmentin yeni aracıydı ve dört kapılıydı. Ön taraf, düz bir ızgarayla eski görünümüne benzer bir tasarıma sahipti. Yuvarlak farları şeffaf bir mercek ile kaplandı ve bir gündüzleri de yanabilen LED farlara sahiptir. Ayrıca far ızgaraya bağlanmıştır. Ford Bronco’nun alt tarafında, sallanan sürgüler ve bir kalkan gibi görünen siyah ve kavisli bir önlükle sağlam görünümü doğruladı.

2020 Modele Genel Bakış

Tasarım ekibi, ön çamurlukların arkasına küçük bir havalandırma deliği yerleştirdi. Tavan, daha fazla tavan boşluğu sağlamak için arka koltukların üzerinde küçük bir düzeltme yaptı. Bu daha önce Land Rover Discovery’de görülen bir fikirdi.

2020 Modele Genel Bakış

Bronco, iki analog kadran ve gösterge paneli için TFT ekrana sahip bir SUV görünümüne sahipti. Ford, Bronco’ya SYNC3 bilgi-eğlence ünitesi için 8 dokunmatik ekran sundu. Apple CarPlay ve Android Auto ile uyumluydu. Aracın Ford Co-Pilot 360 sistemine İleri Çarpışma Uyarısı, Şeritte Kalma Yardımı, Dinamik Fren desteği vb. gibi çok sayıda güvenlik sistemi dahil edildi.

Ford markası altındaki diğer SUV modellerin aksine, Bronco Sport iki EcoBoost motor seçeneği ile donatıldı. Bu seçeneklere göre sırasıyla 181 hp ve 245 hp güç üretimi mevcut. Her iki versiyon da standart 8 ileri otomatik şanzımanla eşleştirildi. Dört tekerlekten çekiş sistemi ise standart olarak takıldı.

Ford Bronco Sport: Bazı Performans Özellikleri

Ford Bronco Sport: Bazı Performans Özellikleri

  • MOTOR ÖZELLİKLERİ –  1.5L ECOBOOST 8AT Başlat / Durdur (181 HP)
  • SİLİNDİRLER –  L3
  • GÜÇ

– 133,1 KW @ 6000 RPM
– 181 HP @ 6000 RPM
– 178 BHP @ 6000 RPM

  • DÖNME MOMENTİ

– 190 lb-ft @ 3000 RPM
– 258 Nm @ 3000 RPM

  • YAKIT SİSTEMİ

– Turboşarjlı Doğrudan Enjeksiyon

  • YAKIT –  Benzin

İkinci El Ford İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here