En İyi Crossover Ödülü Fiat Panda Cross ‘a Gitti!

Fiat’ın uzun yıllardır üretim bandından indirmediği Fiat Panda, 2. jenerasyonu ile bir ödüle daha sahip oldu. Fiat’ın ”Panda Cross” olarak geçen kompakt 4×4 modeli, İngiltere ‘nin önde gelen otomobil dergilerinden biri olan ”4×4 Magazine” tarafından ödüle layık görüldü. Fiat Panda Cross böylelikle ödüllerine bir yenisini eklemiş oldu.

fiat panda cross

4WD Teknolojisiyle Becerikli Crossover!

Fiat’ı A segmentte temsil eden Fiat Panda Cross, 4 tekerden çekiş sistemiyle ve küçük boyutlarıyla oldukça dikkat çekici bir seçenek olarak ortaya çıkıyor. Ayrıca Panda Cross’un satış fiyatı da rakiplerinden çok daha ucuz olarak belirlenmiş. Bu özellikleri ile Panda Cross zaten başarılı bir model olarak karşımıza çıkıyordu. Şimdi ise bu başarısına bir rozet ekledi. Fiat’ın crossover temsilcisi, İngitere merkezli bir otomobil dergisi olan 4×4 Magazine tarafından ”Yılın En İyi Crossover’ı” seçildi. Oldukça popüler olan yayının ödül etkinliği 4×4 uzmanlarından oluşan bir jüri ekibi ile gerçekleştirildi. Panda Cross’a bu ödülü getiren başlıca detaylar ise arazi kabiliyeti, sürüşü ve motoru oldu.

fiat panda cross

Panda Bunu İlk Kez Yapmıyor!

2004 yılında segmentinde ‘Yılın Otomobili’ ödülünü kazanan ilk otomobil olan Panda; 5 bin 200 metre yüksekliğe tırmanan ve Everest ana kampına ulaşan ilk şehir otomobili ve 4WD teknolojisine sahip ilk şehir otomobili ödüllerini de kazanmıştı. Son eklenen ödül ile model, başarı hikayesine bir yenisini daha eklemiş oldu.

İkinci el satılık Fiat Panda ilanları

Fiat ve Tasarım İş Birlikleri 500, 500L, Panda

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here