Ferrari Elektrikli Arabalara Karşı Çekingenliğini Koruyor

1
1059
ferrari elektrikli araba için acele etmiyor

Ferrari elektrikli arabalara karşı çekingenliğini koruyor, CEO’ya göre hiçbir zaman tamamen elektrikli bir seri bizi beklemiyor.

Ferrari’nin omuzlarında gücünü tarihten alan uzun bir geçmişi var. Yarış arabaları ve ardından en ikonik yol arabalarından bazılarını yaptı. Bugün, otomotiv endüstrisindeki zirvelerden biri. Fakat şu anki CEO’sunun açıklamalarına göre otomotiv endüstrisindeki devrim, Ferrari’de sert bir şekilde gerçekleşmeyecek.

CEO Louis Camilleri’ye göre, İtalyan markasının tamamen elektrikli bir seriye geçeceğine inanmıyor. Aslında, bir yatırımcı çağrısı sırasında yaptığı açıklamaya göre, markanın en azından yaşamı boyunca% 50’lik bir EV dağılımına ulaşacağını bile düşünmüyor. Ferrari bu konuda daha fazla yorum yapmayı reddetti.

Tabii ki bu bir şeylerin değişmeyeceği anlamına gelmiyor. Ferrari ilk plug-in hibridini geçen yıl SF90 Stradale’de piyasaya sürdü ve şirket 2025’ten sonra tamamen elektrikli bir arabaya sahip olacağını düşünüyor. Ancak, tamamen elektrikli hale gelmek şu an ilk gündemleri değil ve bu konuda acele etmeyecek gibiler.

Şirket, pil teknolojisinin performanstan hiç taviz vermeyen bir noktaya ulaşmasını sağlamak istiyor. Sonuçta, bir Ferrari’yi Ferrari yapan en önemli unsurlardan biri kusursuz ve tavizsiz olmasıdır.

Ancak sonuç itibariyle de Ferrari’de her zaman içten yanmalı motor için bir yuva olacak gibi görünüyor.

Bizim için ise bu dünyada kalmak için bir motor seçmem gerekseydi, bu kesinlikle Ferrari’nin V12 motoru olurdu. Bu konuda onlara hak vermemek mümkün değil.

2. El Araba İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here