BBC Top Gear Ferrari 812 GTS ve SF90 Stradale’yi Ödüle Layık Gördü!

İtalya’nın ”hızlı” otomobil üreticisi Ferrari, yıllardır ürettiği modeller ile göz doldurmaya devam ediyor. Ferrari ürettiği modeller ile sadece dikkat çekmiyor ayrıca birçok ödüle layık görülüyor. Son olarak başarılı üreticinin iki farklı modeline birden ödül geldi. 812 GTS ve SF90 Stradale BBC TopGear ödüllerindeki başarı Ferrari ‘yi gururlandı.

Ferrari 812 GTS

Ferrari’nin 18. Ödülü Geldi!

BBC TopGear’ın organizasyonundan 18. kez ödül alan Ferrari, modelleri ile iki farklı kategoride rakiplerini geride bıraktı.

Ferrari 812 GTS

Jüri Üyeleri Ferrari 812 GTS ‘e Hayran Kaldı!

Ödüller hakkında konuşan jüri üyeleri; ”üstü açılabilen spor otomobillerin en hızlıları” arasında yer alan Ferrari 812 GTS için “Duyguları harekete geçiren, performansı kadar hırçın sesiyle de büyüleyen V12 silindirli motorla donatılan herhangi bir otomobil muhteşem olurdu. Ancak konu bu hırçın canavarı kullanmak ve ona hükmetmek olduğunda; hızlı vites değiştiren şanzıman ve son derece hassas gaz tepkilerine sahip güçlü ve hırçın bir motor her vites geçişinde inanması güç bir heyecan fırtınasına neden oluyor” şeklinde konuştular.

SF90 Stradale

”Yılın Çevreci Savaşçısı” 

Ferrari’nin ilk seri üretim PHEV (Plug-in Hibrit Elektrikli Araç) üstü açılabilen modeli olma özelliği taşıyan SF90 Stradale, “Yılın Çevreci Savaşçısı” olarak ödüllendirildi. Model için yapılan değerlendirmede “Ferrari, LaFerrari’den sonra SF90 Stradale ile büyük bir sıçrama yaptı. 2020’de çok şey oldu, buna rağmen işe elektrik enerjisi kullanarak gidip gelebileceğiniz, hafta sonunun da keyfini çıkartabileceğiniz çekici bir Ferrari, yılı anında tersine çevirip tekrar muhteşem bir yıla dönüştürdü” ifadeleri kullanıldı.

Ferrari 812 GTS ve SF90 Stradale

İkinci el satılık Ferrari modelleri

Ferrari Driver Academy ’deki İlk Kadın Maya Weug!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here