PSA Group ile ortak üretilen Opel Combo van, küçük panelvan sınıfındaki liderlerden birisidir. Cömert yük kapasitesi ve kullanışlı bagaj alanı ile dikkat çekiyor. Bunun da ötesinde, yolcu kabini uzun yolculuklar için oldukça rahattır.

Dizel motor seçenekleri, trafiğe ayak uydurmak için yeterli çekiş gücü sağlıyor.

Opel Combo van, kesinlikle herhangi bir küçük panelvan alıcısının kısa listesinde olmalıdır.

opel combo van

Opel Combo Van Yeni Haliyle Çok Sevildi

2018’de piyasaya sürülen Opel Combo şimdi beşinci nesline girdi ve kesinlikle şimdiye kadarki en iyi versiyondur.

Kare gövde şekli, içeride kullanışlı bir alan olduğu anlamına gelirken, alçak zemini, erişimi kolaylaştırır. Ayrıca bir ton yük kapasitesi vardır. Daha da iyisi, arkasını aşırı yüklediğinizde sizi uyaran, kullanışlı bir yük göstergesi vardır.

opel combo van

Opel Combo Van iki uzunlukta ve bir tavan yüksekliğinde gelir. Ayrıca üç donanım seçeneği mevcuttur: Edition, Sportive ve Limited Edition Nav. En düşük donanımlısı, filo alıcılarına hitap etmek için tasarlanmıştır. Ancak yine de oldukça iyi donanımlıdır.

Güvenlik donanımları

Standart olarak ısıtmalı elektrikli aynaları, elektrikli camlar ve tek sürgülü yan kapı bulunur. Ayrıca tüm varyantlar da arkada çift kapılara sahiptir. Güvenlik kiti, bir sürücü hava yastığı, otomatik farlar, yokuşta kalkış yardımı ve tam çelik bir bölme içerir.

Yan ve perde hava yastıklarının yanı sıra yolcu hava yastığı da isteğe bağlı olarak mevcuttur. Lastik basıncı monitörleri de sunulurken Aşırı Yük Göstergesi, Combo’nun izin verilen yük ağırlığına ne zaman ulaştığınızı veya onu aştığınızı bilmenize yardımcı olur.

opel combo van

Orta konsoldaki klima ve radyo tuşları Peugeot veya Citroen’deki ile aynıdır. Düğmelerin geri kalanı oldukça iyi yerleştirilmiştir.

Opel Combo Van’da yükleme alanı geniştir. Direksiyon simidi için eğim ve erişim ayarı, direksiyonda rahat olmanıza yardımcı olur. Büyük yan aynalar dışarıyı görmenize yardımcı olur. Ayrıca isteğe bağlı arka görüş kamerası da kullanışlı bir eklentidir.

İki koltuklu modda Opel Combo Van, baş veya dirsek mesafesi ile ilgili herhangi bir sorun olmaksızın iki kişilik bolca alana sahiptir. Sürücü koltuğu da konforu artırmak için bir kol dayamasına sahiptir.

İKİNCİ EL COMBO İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here