2019 Yılında En Çok Satılan Motosikletler

Günümüzde, motosikletlerin trafikteki önemlerinin göze alınmaması mümkün değil. Motosiklet satışları her geçen gün artıyor. Markalar motosiklet teknolojilerini geliştirmeye başladıkça, her türlü araba teknolojisi de bu dünyaya adapte edilmeye başlandı. Yani çeşitliliğin artması kaçınılmaz. Geçtiğimiz yıl verilerine bakıldığında ise, bazı modeller inanılmaz satışlar yakalayarak 2019 en çok satılan motosikletler listesini oluşturmuş.

Harley Davidson Iron 1200

2019’da Iron 1200, yıllardır Sportsters motosikletçilerinin yüzlerine büyük gülümsemeler yapan motosikletin en iyi versiyonu olarak görüldü. Bu Harley, 1200 cc bir motora ve döküm alüminyum jantlara sahiptir. Retro tarzı özel bir deposu ve mini maymun gidonlara sahip sabit bir ekranı bulunur. En çok satılan motosikletler listesinde birinci sıraya yerleşmiştir.

en çok satılan motosiklet modelleri - harley davidson

Honda CB300R

CV300R, 4 valfi vurgulayan 286 cc DOHC odası motoru ve sıvı soğutması ile son derece çekici ve ılımlı bir yapıya sahiptir. Bu motor, motosiklet sevenler için son derece istenen ve çekici bir modeldir. Çünkü daha az hareketli parçası vardır ve bu da onu korumaya yardımcı olur. Önde 110 / 70R-17 dışa açılmış lastikler ve arkada 150 / 60R-17 takan 17 ″ tekerlekler üzerine monte edilmiştir.

honda cb300r

Royal Enfield Continental GT

Royal Enfield Continental GT 650, 50’li ve 60’lı yılların kahve kültüründen ilham almıştır. Zamansız tasarımı, oyulmuş bir yakıt deposu, açıkta bir motor ve virajlı kırsal yollarda olduğu kadar şehir sokaklarına da uyan genel olarak coşkulu bir retro tarzı ile destekleniyor.

en çok satılan motosiklet modelleri

Yamaha YZF-R3

Ekipmanı ve yeni özellikleri sayesinde birçok kişinin favorisi. Bu motosiklet, YZR-M1’den ilham alan bir tasarıma sahiptir. Ayrıca kompakt ve hafif çelik boru şeklindeki şasisi ve 4 valfli güçlü 4T çift silindirli motoru vardır. Spor motosiklet sürmeyi seven yeni başlayanlar için ideal bir model olarak sınıflandırılmıştır.

yamaha yzfr3

2019 Triumph Bonneville Speed Twin

Bonneville Speed ​​Twin, yeni teknolojiyi retro tarzla birleştiren bir modeldir. 8 supaplı ve 270 derecelik draftlı 1200CC iki silindirli motora dayanıyor. Küçük kız kardeşi Triumph Street Twin’e oldukça benzese de, daha hızlı tepki veren bir frenleme, farklı bir süspansiyon, şasi ve mükemmel görülen bir güç dağıtımına sahip.

en çok satılan motosiklet modelleri

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here