Kaslı SUV açlığı çekenler için üretilmiş olan Dodge Durango SRT Hellcat Amerika sokaklarını fethetmek için üretildi. Daha hızlı ve daha güçlü bir SUV misyonuyla üretim bandına giren Dodge Durango SRT Hellcat modeli sınırlı sayıda üretileceği için bu SUV’iye sahip olmak isteyenler acele etmek zorunda. 710 beygirlik güce ve 300km/s hıza sahip olan Dodge Durango SRT Hellcat’in gücü, oktan güç veren SUV’larda en üst sıralar arasında yer alıyor. Temel olarak, inanılmaz derecede hızlı.

Hızlı ve Güçlü Aile SUV Trendi Başladı

Dodge Durango SRT Hellcat

Dodge’un kaputunun altında 6.2 litrelik süper şarjlı V8’e sahip bir Dodge Durango SRT Hellcat yapacağını kim düşünebilirdi? Geçtiğimiz yıllarda, hızlı aile arabaları her zaman iyi karşılanmadı, ancak zaman içinde çarpıcı biçimde değişti.

Kesinlikle üretmek ya da satın almak için artık ucuz bir araba değil, muhtemelen bu yüzden çok fazla üretilmeyecek. Özel sürümün üretimi siz bir model için teklifi verdiğiniz anda bitecek ve eğer bir modele karar verip sipariş vermekte rahat davranırsanız fırsatı kaçırmış olacaksınız.

Dodge Durango SRT Hellcat

Hızlı yedi koltuklu araç için siparişler geçen yıl Kasım ayında açıldı ve 2021 üretiminin tamamı şimdiden konuşuldu. Tabii ki, birçok üretici tüketicilerden gelen olağanüstü talep nedeniyle üretim sınırlarında geri adım attı. Bu, Ford Bronco First Edition’dan GMC Hummer EV Edition 1’e kadar her şeyde gerçekleşti. Bu yüzden yine de mülkiyet için bir fırsatın yeniden açıldığını görebiliriz. Bununla birlikte, yukarıdaki örnekler için, üreticiler kaç birimin üretileceği konusunda aşırı derecede spesifik değillerdi; Dodge Durango SRT Hellcat ile Dodge, yalnızca 2.000 adet üretileceğini açıkça belirtti, bu nedenle belki de bir tanesine sahip olmak için tek fırsatınız yakında gerçekleşecek  aşırı yüksek fiyatlı bir müzayede lotunda olacak.

80.995 $ ‘lık başlangıç ​​fiyatı ile bile tükenmiş olması büyük bir sürpriz değil. Yedi koltuk ve 8,700 pound çekme kabiliyeti ve 11,5 saniyelik çeyrek kilometrelik bir zaman çekme yeteneği? Kulağa harika geliyor. 710 beygir gücü ve 645 Nm tork ile, tartışmasız aşırı güçlüdür. Ancak Amerikalılar ne zamandan beri aşırılığın müthiş olduğunu düşünüyor? Elbette, çılgın güç ve performansı kaçırdıysanız ve hala özlüyorsanız, Challenger, Charger ve hatta Ram 1500 TRX’in Hellcat destekli versiyonlarından her zaman ödün verebilirsiniz. 2020’lerde iyi bir şey varsa, o da Hellcats’in her yerde olmasıdır.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here