Citroen Live ile marka, uzak bir showroom’da bir danışmanla birlikte yeni bir online ve canlı deneyimi piyasaya sürdü.

Citroen Live, ürün tanıtımlarına erişim, bir uzmandan doğrudan tavsiye ve çevrimiçi satın almaya veya bir satış noktasına yönlendirmeye kadar yeni bir araç bulma konusunda destek sağlar.

♦Citroen Live’a akıllı telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan 10: 00-20: 00 saatleri arasında erişim sağlandı.

Citroen Live Yeni Karantina Dönemi Çözümlerinden Birisi

citroen
citroen

Citroen Live, uzman danışmanlarla birlikte canlı videoda Citroen serisini keşfetmek için yeni bir çevrimiçi deneyim sunar. Akıllı telefon ve bilgisayardan erişilebilen showroom, haftanın 6 günü 10: 00-20: 00 arası 24 Kasım’a kadar açıktı. Yeni C3, C3 Aircross, C5 Aircross Hybrid ve Berlingo’nun yanı sıra termal ve % 100 elektrikli versiyonda sunulan Yeni C4’ü kişiselleştirilmiş bir şekilde keşfetmenizi sağlar.

Citroen Live showroom’undan bir video sunumu yapacak olan bir Citroen uzmanının iletişime geçeceği ürün yelpazesinden modeli seçmek. Danışman, seçilen modelin teknik özellikleri ve donanımı hakkındaki tüm soruları, araçta yönlendirdiği bir kamerayı kullanarak görüntü ve konuşmayı birleştirerek yanıtlar. Yeni aracınızı Citroen Store platformu üzerinden satın alıncaya kadar canlı destek almak veya bir danışman tarafından geri aranmak ve sipariş vermek için bir Citroen satış noktasına yönlendirilmek mümkündür.

Fransa’da Sıkı Önlemler Yeniden Başladı

citroen-live-showroom
citroen-live-showroom

Fransız hükümetinin 29 Ekim’de yaptığı duyuruya uygun olarak, Citroen satış noktaları, referans sağlık protokolünün uygulanmasıyla, teslimata (“tıkla ve al” sistemi) ve Citroen müşterilerinden gelen araçların bakımı için açık kalmakta .

Citroen Live Somut Çözümlerden Birisi

citrooen
citrooen

Citroen, Fransızların hayatını kolaylaştırmak ve ilerlemelerini sağlamaya ve hizmetlerini dijitalleştirmeye devam ediyor. Ağdaki showroomların kapatılma sırasında kapatılmasını gerektiren sağlık bağlamına rağmen, Citroen somut çözümlerle müşterilerinin hizmetinde. Bu, Citroen Live ile aynı zamanda başlatılan yeni reklam filminin konusudur. Şu mesajla: Citroen olarak, iyimser olmaya ve hayatınızı kolaylaştırmak için her şeyi yapmaya karar verdik: atölyeler randevu ile açılır, sunumumuz uzak modeller, online siparişler. ‘

“Otomobil pazarının kalbinde, Citroen 1919’dan beri asil anlamda popüler bir marka olarak kendini kanıtlamış ve insanları ve yaşam tarzlarını birincil ilham kaynağı haline getirmiştir. “Inspired by You” imzasıyla vurgulanan ve benzersiz tasarım ile ölçüt konforu birleştiren otomobiller tarafından somutlaştırılan bir ruh. Genelciler arasında Citroen, müşterilerine sunduğu benzersiz deneyimle de ayırt edilir”

2.El Citroen

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here