Chevy 2022 Bolt EUV İç Mekan Tanıtımına Hız Verdi

0
1173
chevy
chevy

Chevy 2022 Bolt EUV’nin iç kısmına dair teaser videosu paylaşıldı. Yeni bilgi-eğlence ekranı ve gösterge paneli, yaklaşan Bolt’un mevcut Bolt EV’nin beyaz ve gri gösterge panelinden uzaklaşacağını gösteriyor.  Chevy, şirketin frenleme yoluyla güç rejenerasyonu hakkında bilgi veren bir Güç Akışı ekranı olarak adlandırdığı yaklaşan 2022 Bolt EUV’nin bilgi-eğlence sistemini gösteriyor.

Yaklaşan Bolt’un içi, daha geleneksel bir düzen ve düğme kullanımıyla mevcut Bolt EV’den çok daha karanlık.

2022 Bolt EV ve Bolt EUV Önümüzdeki Yaz Satışa Çıkacak

Chevrolet, yaklaşan 2022 Bolt EUV’nin Güç Akışı ekranını Twitter’da paylaştı ve bize 2021’in sonlarında piyasaya çıkacak olan daha büyük Bolt crossover’dan ne bekleyebileceğimizi gösterdi.

Video açıklamasında: ”Tüm dedikodular ne hakkında? #BoltEUV, Super Cruise sürücü yardım özelliğine sahip ilk elektrikli aracımız olmasının yanı sıra, rejeneratif frenleme kullanıp kullanmadıklarını ve ne kadar şarjı kaldığını sürücülere bildiren Güç Akışı Ekranı gibi teknolojilere de sahiptir.” deniliyor.

Video’dan Yakalanabilen Önemli Ayrıntılar

chevy-ekran
chevy-ekran

Videoda, bir aracın pilini motordan enerji gönderip alan tipik EV animasyonunu görüyoruz. Bilgi-eğlence sisteminin düzeni, Batarya Gücü özelliğinin altında daha minimalist bir ekran üstü kontrol dizisi ile mevcut Bolt EV’dekinden farklı. Örneğin, Bolt’un mevcut ekranının sol tarafındaki köşeyi kaplayan Enerji için büyük yeşil renk bandı artık navigasyon, telefon, medya ve ana ekran düğmesinin yanında bulunan tek bir yaprakla değiştirildi.

Ekranın altında, klima kontrolleri ekranla aynı açılı düzlemden uzaklaştırıldı ve mevcut Bolt’ta bulunan büyük düğmeler ve düğmelerden önemli ölçüde küçüldü.

Videodaki genel olarak kontroller ve kısa çizgi artık beyaz ve koyu gri renk düzenine sahip değil, bunun yerine daha hafif daha koyu bir görünüm tercih ediyor. Uzakta, bilgi-eğlence sistemi gibi daha koyu bir renk paletine sahip olan gösterge panelini görüyoruz.

Chevy 2022 Bolt EUV İçin Hazırlanan Videodakiler Çığır Açan Şeyler Değil

Chevy-Bolt
Chevy-Bolt

Bu teaser’da gördüğümüz şey, en azından görünüşte çığır açıcı olmaktan uzak. Bununla birlikte, Bolt EUV, Cadillac’ın Super Cruise eller serbest sürücü destek teknolojisine sahip ilk Chevy ürünü ve ilk EV olacak. GM, 2022 Bolt ve Bolt EUV’nin 2021 yazında showroomlarda olacağını söyledi.

2.El Chevrolet

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here