Castrol ve Ahbap Derneği İş Başında!

0
18259

Otomotiv yağ üreticisi Castrol ve yaptığı yardımlarla adını sıkça duyduğumuz Ahbap Derneği iş başında. Castrol Türkiye ve Ahbap Derneği koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen ihtiyaç sahiplerine destek olmak için iş birliğine gidiyor.

Koronavirüs salgınından dolayı birçok esnaf üretimine ara vermek durumunda kaldı. Hem işyeri sahipleri hem de bu iş yerlerinden kazanç sağlayan çalışanlar bu süreçte çalışamadığı için zor durumda kaldı. Castrol Türkiye, salgından olumsuz etkilenen ihtiyaç sahibi 2 bin 500 araç servisi ve bakım noktası çalışanı usta, kalfa ve çırağına destek olmayı amaçlıyor.

Castrol Türkiye ve Ahbap Derneği İş Birliği ile Değerlendirilecek

Başvurular, topluma yardımlaşma bilincini aşılayan Ahbap Derneği tarafından alınacak. Sonrasında Castrol Türkiye ve Ahbap Derneği birlikte başvuruları değerlendirecek. Değerlendirme sonrasında ise, Ahbap Derneği belirlenen ihtiyaç sahiplerine seçili market zincirlerinde alışveriş yapabilmelerini sağlayacak kodu paylaşacak. Castrol ve Ahbap Derneğinin hedefi, yardımların ihtiyaç sahiplerine Ramazan Bayramı öncesinde ulaşmasını sağlamak.

Castrol Türkiye Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Aslı Yetkin Karagül, “Castrol olarak çalışanlarımızın, müşterilerimizin, distribütörlerimizin, araç bakım ve hizmet sektöründe çalışanların sağlık ve emniyetini önemsiyoruz. Toplumların yanında olmaya devam edeceğiz ve global salgın nedeniyle yaşanan zorlukları aşmalarına yardımcı olabilmek adına küçük bir katkı yapmayı umuyoruz. Sektörümüzü korumaya kenetlenerek bu dönemi geride bırakacağız” dedi.

Castrol ve Ahbap Derneği’ni Tanıyalım

BP şirketler grubunun bir parçası olan Castrol, birçok dalda otomotiv yağları üreten bir markadır. Ahbap Derneği, ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunan bir yardımlaşma derneğidir.

Nasıl Başvurulabilir?

Araç bakımı ve hizmeti sektöründe çalışanlar, ihtiyaç sahibi olduklarını gösteren belgeler ile Ahbap Derneği’nin adresine başvuru yapabiliyorlar.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here