Çin, hem satış hem de üretim rakamlarıyla dünyanın en büyük otomotiv pazarı. eee Şanghay ve Pekin Otomobil Fuarları boşuna öyle dev organizasyonlar değil. Çin’de üretilen bazı elektrikli araba modelleri de o kadar iddialı ki, sadece Çin pazarına sunuluyor. Bunlardan biri de Mercedes A Serisi L Sedan modeli. 

Auto China 2018’de tanıtılan Mercedes A Serisi L Sedan modeli, bagajda, arkaya doğru eğilim tasarım çizgisinde ve farlardaki ufak değişiklikler dışında bildiğimiz A Serisi sedan. Ama 2.0 litrelik 4 silindirli benzinli motor ve çift kavramalı 7G DCT otomatik şanzıman önemli bir yenilik. 64 farklı iç mekan aydınlatması ambiyansı da dikkat çekici. Elektrikli versiyonu şimdilik sadece Çin pazarına sunulan araç Türkiye’ye de gelecek. 

Mercedes A Serisi L Sedan Türkiye’ye Gelecek mi?

2018 model Mercedes A Serisi L Sedan, 2018 aralık sonrasında Türkiye’ye de gelecek. Sıfır km Mercedes fiyatları ve yeni Mercedes modelleri için arabam.com sıfır km ilanlarına bakabilirsiniz. Bu arada sayfayı fiyatı azalan, artan, marka-model, şanzıman gibi özelliklere göre filtreleyerek hızlı ve kolay sonuçlar elde edebilirsiniz. 

Sadece Çinlilere Özel Mercedes!

Mercedes A Serisi L Sedan modelinin elektrikli versiyonu şimdilik sadece Çin pazarına sunulacak dedik. Mercedes C Serisi Long modeli ize sadece Çin’de satışa çıkacak şeklinde bir karar alındı. 

Sıfır km Mercedes fiyatlarına bakıyorsanız, gözünüz bir Mercedes’te olmalı. Bizce ilanları kendi kriterlerinize göre süzmeniz size epey zaman kazandırabilir. Ayrıca ikinci el Mercedes alırken de mutlaka aracı canlı canlı inceleyin deriz. arabam.com bi’görelim özelliğini kullanarak sizden kilometrelerce uzaktaki bir aracı da canlı canlı inceleme şansınız var. Üstelik telefon numaranızı gizleyerek. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here