Bruce Willis’in Dodge Charger’ı Satışta!

1
6687

Dünyanın en ünlü aktörlerinden biri olan ve kendine özgü karizmasıyla oynadığı her filme özel bir imza bırakan Bruce Willis, yaşam tarzı ile de çok konuşulan bir kişilik. Giyim tarzı, hayatı, evi ve elbette arabaları. Bruce Willis’in otomobilleri de genellikle ünlü filmlerden tanıdığımız çok özel otomobiller. Aktörün, otomobilleri de en az kendisi kadar yıldız desek yalan olmaz.

Bruce Willis’in Dodge Charger’ı Satışta!

Otomobil dünyasını yakından takip edenler bilir; Bruce Willis’in efsane bir otomobili vardı: 1969 model Dodge Charger. Bu otomobil, Bruce Willis’e ilk eşi Demi More tarafından kendisine hediye edilmişti.

Bir yıldızdan diğerine hediye edilmiş olması ve aracın yer aldığı kült filmler düşünülürse ki antika değerinden bahsetmiyoruz bile fiyatı bol yıldızlı olacaktır diye düşünmek yanlış olmaz. 

Bruce Willis’in Dodge Charger’ı Hangi Filmlerde Oynadı?

Onu genellikle kötü adamların kullandığı bir otomobil olarak gördük, beyazperdede. Steve McQueen’in Bulitt filminde gördüğümüz araç, çok hızlı kovalamaca sahnelerinde göz doldurmuştu. Pek çok film afişinde yer alan araç, tam bir 60 kuşağı temsilcisi. 

Bruce Willis’in Dodge Charger’ı Kaça Satılır?

60 bin pound istenen otomobil için açık artırma yapılacak. 8,2 hacme sahip V8 motorun görev yaptığı araçta 3 ileri otomatik şanzıman var. 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here