Brabus B45 Hyperhatch İle Tanışın…Brabus Mercedes otomobillerini orijinal bir şekilde modifiye eden bir servistir. Mercedes`in ürettiği araçlar buraya geliyor. Farlar iç aksesuarlar motor neon xenon alt parçalar jantlar egzoz ve daha birçok aksesuar ile yeniden şekillenmesi araçların bambaşka bir görüntü ile sunulabiliyor.

Ayrıca motor gücü 500Hp olan bir otomobilin 700-750 Hp leri görmesi hızlanma olarak 100km/s hıza 4,5 saniyede ulaşan bir otomobilin bu hızı 4,0 saniyeye düşürmesi de mümkündür. Son olarak modifiye edilmiş bir araç bulunuyor. Detayları inceleyelim.

Brabus B45 Hyperhatch İle Tanışın

Mercedes-AMG, küçük M139 dört silindirli 2.0 litrelik turbosuyla haklı olarak gurur duyuyor. CLA 45’te 416 beygir gücü ve 369Nm tork üreten, ana akım üretimdeki en güçlü dört silindirli motordur.

Dünyada bulunan en sıcak yamaya sahip olan modellerin büyük bir kısmı ABD de olsa da malum insanlar hep daha fazlasına sahip olmak ister. Florida’da bulunan Renntech şu anda çok fazla miktarlarda güç elde etmek için ayarını test ediyor. Ancak Alman orjinal modifiye ve motor servisi Brabus yeni bir tuningi ( dış aksesuar) pazara sundu ve aynı zamanda garantisi de mevcut. Yeni A45 S tabanlı Brabus B45 Hyperhatch, çok fazla şekilde bir 450 hp ve 406 Nm tork üretiyor.

Zaten AMG tarafından hazırlanmış 2.0 litrelik turbo motorun yeniden eşleştirilmesi, yeni bir hava kutusu kanalı ve Brabus’un BoostXtra adaptörünün takılmasıyla ekstra güç eklenmiştir. Tuning şirketine göre, BoostXtra adaptörü, Brabus B45 Hyperhatch  bir yarış arabası gibi sesler çıkarmasına izin veriyor.

Brabus’a göre, Brabus B45 Hyperhatch  3,7 saniyede 0-100 km / saat hıza ulaşıyor, ancak en yüksek hız 270 km/s ile sınırlı kalıyor. Ve Brabus sayesinde Brabus B45 Hyperhatch ayrıca bazı şasi performansına ve araç içi güncellemelere sahiptir.

Özel olarak üretilen on kollu Monoblok jantlar, daha geniş Continental yaz lastiklerine sahiptir ve Brabus, ayarlanmış ve yüksekliği ayarlanabilir spor yaylar takmıştır. Ağırlık merkezini etkilemek ve hot hatch’in çevikliğini artırlmak için aracı sıfır ila 30 milimetre alçaltabilir süspansiyon monte edimiştir.

Brabus B45 Hyperhatch’in içine, Brabus logolu aydınlatmalı paslanmaz koruma plakaları, mevcut iç aydınlatma 64 renkle eklenebilir şekilde senkronize edilebilecek. Brabus logosu kabartmalı Brabus alüminyum pedallar ve paspaslar da mevcuttur. Ancak Brabus her zaman müşterinin ödemeye razı olduğu ölçüde farklı özel güncellemeler yapan bir hizmet de sunmaktadır.

 İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here