BMW’nin Yeni Logosu Ne Anlama Geliyor?

2
28424
BMW neden logo yeniledi ve markanın gelecek hedefleri ne? Haberimiz, BMW'nin yeni logosu

BMW’nin yeni logosu ne anlama geliyor? BMW neden logo yeniledi ve markanın gelecek hedefleri ne? BMW logosu 2020 nasıl olmuş? Haberimiz, BMW’nin yeni logosu hakkında

BMW’nin Yeni Logosu Ne Anlama Geliyor?

BMW’nin yeni logosu, bu ayın en çok konuşulanları arasında olacak gibi. eee konumuz, dünyanın en çok arzulanan logosu olunca…

BMW markası, son iki yıldır büyük bir yenilik ve dönüşüm yaşıyor. Bu yenilik hareketinin tamamı, pazara olumlu yansıyor ve daha çok aruzlanan daha fazla tutku uyandıran bir otomobil markası olma yolunda ilerliyor. Peki, BMW’nin dönüşümü neleri kapsıyor?

  • Tamamen elektrikli olmak istiyor
  • Çok daha fazla bağlanabilirlik hedefliyor
  • Sürüş teknolojileri konusunda sektöre yön vermek istiyor.
  • Daha fazla otonom sürüşe odaklanmak istiyor.

BMW Logosu Neden Değişti?

Yukarı saydığımız hedeflerle BMW markası, kendine yeni bir gelecek haritası çiziyor. Bu yenilenme sürecinde de logosunu de değiştirip kendini ifade etmek istiyor. Bu bağlamda da daha fazla elektrikli geleceğe işaret eden yeni bir logo tasarımı sundu.

BMW’nin Eski Logosu ve BMW Logosu 2020

Mevcut yani alıştığımız eski BMW logosu, 1997’de tasarlanmıştı. Bundan sonra ilk yenilik 2020’de geldi. 2020 BMW logosundaki siyah dairesel çerçeve yerine şeffaf çerçeve kullanılarak ve BMW logosundaki mavi ton biraz daha koyulaştırılarak farklılık sağlanmış.

BMW Logosunun Anlamı / BMW Amblemi Ne Anlama Geliyor?

  • BMW Logosundaki mavi-beyaz parçalar, uçak pervanesine işaret ediyor. Zira, BMW markası daha doğrusu BMW fabrikası ilk kurulduğunda uçak motoru üretiyordu. İkinci Dünya Savaşı boyunca ordu için uçak motoru üretti. Savaş bitince de akıllıca bir hamle ile otomobil üretimine ve otomobil motoru üretimine başladı. Elbette uçak motoru deneyimini de arkasına alarak.
  • BMW logosundaki mavi-beyaz renkler ise Almanya Bavyera Eyalet bayrağından esinlenmiştir. Zira, BMW’nin ilk fabrikası ve üretim üssü Bavyera’dır.

BMW Fiyatları Nasıl?

Yeni bir BMW almak üzere 2. el BMW otomobil fiyat listesine arabam.com’dan bakabilirsiniz. Sıfır BMW otomobil fiyatları için de araştırma yapabilir ve size uygun otomobil ya da araba bu kadar eder mi araştırmaları için de yanıt bulabileceğiniz araçları kullanabilirsiniz. Hayalinizdeki otomobili almaktan uzaksanız ya da bir otomobilin sunacağı vergi, yakıt, oto lastik, parça değişimi, sigorta gibi masrafları üzerine almak istemiyorsanız araç kiralamak için de arabam.com kiralık araç ilanlarını inceleyebilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Çok daha fazla bağlanabilirlik hedefliyor

    Bizim ülkede hedefliyorsa zor hedefliyor. Adamlar insanlar keyifli, konforlu, lüks ulaşım sağlasınlar diye icat ediyor bu otomobilleri. Bizimkiler vatandaşlar binemesinler lüks sizin neyinize diye vergi koyuyor. Sonuç anca zenginler alabiliyor ben geçen gün rüyamda gördüm o kadar. Daha ötesi yok. Ne diyelim umarım bir gün ülkemizde bu hedefini gerçekleştirebilir. 🙂

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here