BMW Yeni iDrive Teknolojisini Duyurdu!

0
1060

BMW ‘nin Akıllı Teknolojisi iDrive Güncellendi!

Otomobil teknolojileri gelişimini sürdürüyor. Bu teknolojiler arasında otomobil ile sürücünün iletişim kurmasını sağlayan teknolojiler de bulunuyor. Alman premium otomobil üreticisi tarafından geliştirilen iDrive teknolojisi de bunlardan biri. Sürücü-otomobil etkileşimini bir üst boyuta taşıyan, sezgisel çalışması ile oldukça pratik bir kullanıma sahip olan iDrive güncelleniyor. Markanın 20 yıl önce kullanıcıları ile tanıştırdığı iDrive, 20. yaşında yenileniyor. Yeni BMW iDrive dijital zekasıyla beraber geliyor.

bmw idrive

CES 2021’de Ön Tanıtımı Gerçekleştirildi 

Mobilite deneyimini arttıramayı hedefleyen başarılı Alman üretici, yeni iDrive ile sürücülere çeşitli ekstralar sunacak. ”Dijital zekaya” sahip olacağı açıklanan yeni iDrive ile beraber sürücü için birçok avantaj sunuluyor. Geliştirilen sensörler ile dijital zekaya sahip teknoloji birçok öngörüye ve bilgiye sahip olacak. Bunların arasında, tehlike uyarılarının algılanması, görüntülenmesi ve varış noktasındaki park alanlarının kullanılabilirliği gibi yenilikler yer alıyor.

bmw idrive

BMW Yeni iDrive ile Hem Analog Hem Dijital!

Yenilenen teknolojinin analog ve dijital kullanımı beraber kullanacağı belirtildi. Tabi bu durum dijital gösterge paneli ve dijital multimedya ekranını görmemize engel değil. Yeni iDrive ile beraber kokpit görüntüsünün Mercedes-Benz’in Comand teknolojisine benzer bir görüntüye sahip olduğu söylenebilir.

BMW CES 2021‘de tanıttığı yeni nesil iDrive teknolojisini; “Yeni nesil BMW iDrive’ın, akıllıca bağlanmış bir aracın potansiyelini her zamankinden daha kapsamlı bir şekilde kullanmak ve böylece mobilite deneyimini daha güvenli, daha rahat, daha kullanışlı ve çeşitlilik açısından daha zengin hale getirmek üzere ayarlandı.” diye açıklıyor.

İkinci el satılık BMW modelleri

BMW M4 Convertible Patent Fotoğrafları ve Özellikleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here