Bmw R1250RT

BMW R1250RT sonunda gereken makyaj operasyonuna uğramış durumda yer almakta. Yapılan açıklamalar ve edinilen bilgilere göre çok modern yapıda son teknoloji ürünlerle donatıldığı açıklananlar arasında. Alman otomotiv ve motosiklet üreticisi BMW yine kendine yakışır bir model tasarlayarak kullanıcılarını şaşırtmamış gözüküyor. Aynı zamanda Türkiye’de de çok büyük bir hayran kitlesi olan model için heyecanlı bekleyiş tam gaz devam ediyor. Hem motosiklet hem de otomotiv alanlarında başarılı olabilen ender üreticilerden biri olan BMW, yine ortaya harika bir iş koydu. Özellikle uzun yol tutkunu olan motosiklet severlerin yakından takip ettiği R1250RT modeli yenilendi. Sport-tourer sınıfında yer alan model artık Euro 5 uyumlu olarak karşımıza yer alıyor.

R1250RT

ABS frenleri ve aktif cruise control özelliği de öne çıkan model sadece bu özelliği ile ön plana çıkmıyor. BMW R1250RT, şimdiye kadar bir motosiklette kullanılmış en büyük TFT ekranı kullanıyor. Tam 10,25 inc ve üstelik renkli 1920×720 piksel çözünürlüğü ile her ihtiyacınızı buradan görmek mümkün kılınabiliyor.

R1250RT

BMW R1250RT Teknik Özellikler Neler?

BMW R1250RT teknik özellikler ve donanımlar konusunda da oldukça göz dolduruyor. Ön tasarımda yuvarlar farların yerini daha keskin hatlı LED ışıklar yerini almış. Bununla beraber ön cam yapısı da değişmiş durumda gözüküyor ve bu yeni tasarım modele şıklık katmış. Değişen tasarım ile beraber aerodinamik iyileştirilmeler de söz konusu gelişmeler arasında yer almakta. 1254cc’lik dev motoru ile BMW R1250RT, kardeşlerine benzer şekilde 134 hp güç üreterek son derece kendinden emin görebiliyoruz.

R1250RT

Maksimum gücünü ise 6250 ile 7750 rpm arasında veriyor. Bu devasa motoru ise hava ve su karışık olarak çalışan bir soğutma sistemi sakinleştiriyor. Makyaj ile gelen yeniliklerden biri de Eco modu olmuş. Standart, Yağmur ve Yol sürüş modlarının yanına 4. olarak katılan bu mod, tahmin edebileceğiniz gibi tasarrufu amaçlıyor. Bu sürüş modları gaz tepkisi ile birlikte frenleme ve tork gibi değerleri de anlık olarak ayarlıyor. 2021 BMW R1250RT artık yokuş aşağı inerken otomatik frenleme de yapabiliyor. Böylece aktif cruise control özelliği neredeyse her şartta kullanılabiliyor.

2. El BMW Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here