BMW M2 CS Muazzam Güç Artışı Elde Ediyor

BMW M2 CS Muazzam Güç Artışı Elde Ediyor. BMW M2 CS, BMW’nin uzun süredir ürettiği en iyi M otomobillerinden biridir. Zaten mükemmel olan M2’ye dayanan CS, standart bir arabadan daha hızlı ve daha hafiftir. Bu da yolda ve arazide sürüş yapmayı daha da eğlenceli hale getirir. Ancak G-Power, iyileştirilmesi gereken başka yerler de olduğunu düşünüyor.

BMW M2 CS Muazzam Güç Artışı

Standart olarak, BMW M2 CS Muazzam Güç Artışı ile, 444 beygir gücü ve 406 Nm tork üreten 3.0 litrelik ikiz turbo sıralı altı motorla güçlendirilmiştir. Bu zaten M2 Competition’dan 39 kat daha fazla beygir gücü demek. Ancak Alman tuner kaputun altını onardı ve M2 CS’ye muazzam bir destek sağladı. Sonuç muhteşem: BMW’nin en iyi M otomobili daha iyi hale geldi.

beyaz bmw

G-Power, M2 CS için dört adet tuner paketi sunuyor. Aşama 1 kitinde, krank mili için merkezi bir vida kilidi mevcut ve yazılımı çıkış gücünü 493 hp ve 479 Nm torka, standart M2 CS’ye göre 49 hp ve 74 Nm ye yükseltecek şekilde optimize eder.

Aşama 2’de, ECU’da ince ayar yapar ve gücü 532 hp ve 502 Nm ‘ye kadar artırmak için paslanmaz çelik bir egzoz sistemi ekler. Modifiyenin’in Aşama 3 yükseltmesinde yeni spor iniş boruları takarken 3.0 litrelik çift turbo motordan 562 hp ve 531 Nm çıkar.

BMW M2 CS Muazzam Güç Artışı

Bu sizin için hala yeterli güç değilse, G-Power’ın Aşama 4 kiti yeni enjektörler ekler ve gücü 651 hp ve 590 Nm’ye çıkarmak için turboşarjı yükseltir. Bu, Lamborghini Huracan Evo ve Ferrari Roma gibi bazı modern süper otomobillerde elde ettiğinizden daha fazla güçtür.

G-Power, bu ekstra güçlerin otomobilin performansını nasıl etkilediğini söylemedi; ancak otomatik şanzımanlı standart M2’nin 3,8 saniyelik 0-100 m sprint süresinden daha hızlı olacağını varsaymak yerinde olur.

BMW M2 CS Muazzam Güç Artışı

Bu Modifiye Edilmiş BMW M2 CS Ucuz Değil

Şaşırtıcı olmayacak şekilde, bu model yükseltmeleri elbette ucuz değil. G-Power, Stage 4 yükseltmesini 21.788 $ karşılığında satıyor. Bu fiyat , 83.600 $ ‘dan başlayan ana modelinin üstünde bir rakam. Toplamda, değiştirilmiş M2’nin maliyeti en güçlü performans yükseltmesiyle 100.000 $ ‘ın üzerindedir. Bu rakamlar, modifiye edilmiş bir M2 CS için çok gibi gelebilir, ancak yine de bir Lamborghini Huracan Evo veya Ferrari Roma’dan yaklaşık 100.000 $ daha ucuz.

M2BMW

Hala biraz yedek değişikliği hakkınız kaldıysa, G-Power ayrıca M2 CS için 245/30 R20 ve 265/30 R20 lastiklere sarılı 20 inç dövülmüş jantlar, karbon fiber motor kapağı ve spor direksiyon simidi dahil olmak üzere kozmetik yükseltmeler sunar. Mevcut diğer değişiklikler arasında artırılmış bir V-max ve özel iletim yazılımı bulunmaktadır.

İkinci El Otomobil İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here