BMW M2 Coupe Yenilendi!

0
2449

BMW M Serisi, otomotiv piyasasında kendini en fazla yenileyen araç modeli olmasıyla tanınır. Dünyanın en prestijli otomobil markalarından biri olan BMW, güçlü ve etkileyici tarzı, çok önemsediği malzeme kalitesi, sağlam işçilik gibi güven veren özelliklerine sürekli trend olmayı da böylece eklemiş oluyor. Peki, 2018 model BMW M serisinin değişenleri neler?

 

Öncelikle serinin dikkat çeken aracı BMW M5 henüz hazır değil. Yani son model BMW M5 nasıl olacak bilmiyoruz. Ancak BMW M serisinin diğer araçları bu yıl ciddi bir biçimde makyajlandı. BMW M3 sedan ve BMW M4 modeli geçirdikleri makyajla ve güncellemelerle çok dikkat çekmişti. Özellikle far ve stop grubunda yapılan değişiklikler öne çıkarılmıştı. Bu araçlarda motor ve performans konusunda çok büyük değişimler söz konusu değil. Ancak sürekli kendini yenileyen dijital dünyaya çok daha fazla entegre olmuş durumdalar. Bu da en çok kokpitte hissediliyor. 

 

BMW M2 Coupe Makyajlandı!

BMW markasının en popüler araçlarından biri hiç kuşkusuz BMW M2 Coupe’dir. Bu araç da bu yıl yenilenenler listesinde yer alıyor. 2018 model BMW M2 Coupe, özellikle tasarım ve dijital anlamda değişmiş görünüyor. Tasarım konusunda o da far ve stop ekibinde dikkat çeken bir yenileme sunuyor. Diğer dikkat çeken detay da aracın 4mm kadar yere inmiş olması. Aslında otomobil tasarımcıları, bu içinde bulunduğumuz bir kaç yıl yerden yüksek SUV ve SUV görünümlü araçların çok trend olduğunu ancak 5 yıl gibi bir süre içinde yere yapışık spotif modellerin talep göreceğini söylüyorlar. Belki de BMW de bu öngörüyü dikkate almış olabilir. 

 

Aracın kokpit kısmında da ciddi bir değişim var. Zira, BMW mühendisleri,  çok daha dijital çok daha konforlu bir kokpit tasarımı yaratmayu başarmış. 

 

Son model BMW M2 Coupe’nin performansına gelince, eski BMW M2 ile arasında neredeyse hiç bir değişim yok. Motor özellikleri şöyle:

 

3.0 lt, 370 ps 465 nm tork, 7 ileril çift kavramalı şanzıman, 250km/sn maksimum hız.

Hayalinizde bir BMW varsa arabam.com ilanlarını takibe alarak o BMW’nin en uygun fiyatla listelenmesini bekleyebilirsiniz. BMW M serisi ilanları için de yine arabam.com’u takip edebilirsiniz. Eğer BMW ailesi ile ilgili haberler sizin için önemliyse BMW test sayfamızı inceleyebilirsiniz. 

 *Görsel otokokpit.com

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here