Bal Satmak İçin Gelmişti. Fiyatları Görünce Aracını Satılığa Çıkardı.

0
946

Pandemi otomobil fabrikalarında üretiminde aksaklıklara ve duraksamalara sebep olmuştu. Sıfır otomobil taleplerine cevap verilemedi. Son zamanlarda gelen ÖTV düzenlemelerinin de etkisiyle, 2.el otomobil fiyatlarında artış kaçınılmaz oldu. Öyleki otomobil pazarlarına araç almak için gelenler elleri boş dönüyor. Otomobil pazarına bal satmak isteyen vatandaş da “Bal satmaya geldim, fırsatı da değerlendirmek istiyorum” dedi.

bal satmak

2.El otomobil fiyatlarındaki artış alınan tüm önlemlere rağmen devam ediyor. Bu artışı fırsat olarak gören bazı vatandaşlar araçlarını satmak için İzmit’te bulunan Kocaeli Oto Pazarına gitti. Pazara araç almak niyetiyle gelen vatandaşlar ise araç camlarında yazan fiyatları görünce araç alamadı. Fiyatların yüksekliğini fırsat bilip otomobillerini satmak isteyenler ise alıcı olmadığını söyledi. Araç almak isteyip de alamayanlar ise bu duruma bir çözüm istediklerini belirttiler.

Bal Satmak İçin Geldi. Fiyatların Yüksek Olduğunu Gördü. Aracını Satmak İstedi.

Otomobil pazarında düzenli olarak bal satışı yapan Ercan Avcı pazara yine bal satmaya geldi. Pazarda otomobillere istenen fiyatları görünce aracını satmaya karar verdi. Ercan Avcı, “Şu anda buraya bal satmaya geldim ben. Fakat istediğim fiyata müşteri bulabilirsem arabayı da satarım. Ben tok satıcıyım. Şu anda sıfır araç olmadığı için ikinci el fiyatları fırlamış durumda. Arabası olan varsa satsın,beklesin. Fırsatı değerlendirmek istiyorum. İnsanlar muhabbet etmeye gelmiş, alıcı yok. 3 hafta önce alan alanaydı, şimdi bakıyorlar. İnsanlar etikete bakıp geçiyor. Bal satmaya geldim, fırsatı da değerlendirmek istiyorum” diye sözlerini bitirdi.

bal satmak

20 Bin₺ Bütçesi Olup Otomobil Bulamayan Cemal Özçelik 

Araba Pazarına 20 bin₺ bütçe ile araba almaya gelen Cemal Özçelik isimli vatandaş fiyat etiketlerini görünce şaşırarak “Araç bakmaya geldik ama maalesef alamıyoruz. Çünkü fiyatlar çok pahalı. Delinin birisi kuyuya bir taş attı, şimdi bin tane akıllı çıkartamıyor. Fiyatlara bak kardeşim, olmayacak arabalar 25 bin₺, 40 bin₺. Benim en çok 20 bin₺ bütçem var. Bu paraya araba bulabilmek mümkün değil. O fiyata alamıyorsun. Binilecek araba alamazsın. O fiyata araçların güvenliği yok. Binilecek en düşük araba 40 bin₺-50 bin₺. Fiyatları görünce vazgeçtim. Herkes öyle, bakıyorlar almıyorlar. Olmayacak fiyatlar bunlar” dedi.

bal satmak

Fiyat Yüksekliğini Görünce Kar Ederim Diye Aracını Pazara Getirdi.

Ramazan Altun isimli vatandaş otomobil fiyatlarının yükseldiğini görünce bu durumu değerlendirmek için aracını satılığa çıkararak “Aracımı satmaya geldim. İkinci el fiyatları fırlayınca belki kar ederim diye aracımı pazara getirdim. Müşteriler aracın hasarına, bir de kilometresine bakıyor. Şimdi fiyatlar yüksek olduğu için de müşteri yok. Fiyatı görünce aracın kusurlarına yöneliyorlar. ‘Hasarı ne kadar, kilometresi ne kadar’ gibi sorularla fiyat düşürmeye çalışıyorlar. Fiyatlar yüksek olduğu için halkımız kusurlarına yönleniyor. Biz de fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz” diye sözlerini bitirdi.

2.El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here