Bajaj Auto Dünya’nın En Değerli Motosiklet Üretici Oldu

0
946

13.6 milyar dolar ile Bajaj Auto Dünya’nın En Değerli Motosiklet Üretici Oldu! Bajaj markası Avrupa ve Amerika’da doğrudan bir ayak izine sahip olamasa da Asya pazarında geniş bir kitleye sahiptir.

Bajaj Auto Dünyanın En Değerli Motosiklet Üretici OlduDünyanın en büyük motosiklet pazarı Hindistan dışında faaliyet gösteren en büyük holdinglerden biri olan Bajaj, marka değeri olarak hem yurt içinde hem de şimdi uluslararası alanda zirveye çıkmayı başarmaktadır. 13,6 milyar $ ‘lık Bajaj Auto, hem büyük miktarda para hem de kazançlı bir hissedarlık yaratmaktadır. 70 farklı motosiklet pazarında ve ağırlıklı olarak düşük cc motosiklet sınıfında çok sayıda satış rakamına ulaşmıştır. Zaten Bajaj-Auto Asya’da büyük ve en önemli oyuncu olarak yerini almaktadır. Ayrıca başarılı üretici, KTM ile olan işbirliklerinden sonra marka popülaritesini artırmayı başarmış ve Asya dışındaki ülkelerde de tanınmaya başlanmıştır. Şirket, motosiklet kategorisine keskin bir şekilde odaklanmaktadır. Ayrıca farklılaştırma stratejilerine olan sarsılmaz bağlılığıyla yeni modellerini ve yeni teknolojileri ortaya çıkarmaktadır.

Bajaj-Auto Hintli bir markadır. Üretim yeri de Hindistan’dadır. Ayrıca Bajaj, diğer markalar ile birlikle yaptığı iş birliklerinin sonucunda kendi fabrikasında başka modellerinde üretimini yapmaktadır. Böylece rakiplerini ve başka motosikletleri tanıma fırsatına sahip olmaktadır. Başarılı üretici KTM işbirliğinden sonra Triumph markasıyla da ortak motosiklet üreteceklerini açıklamıştır. Hatta Modelin, bu yıl karşımıza çıkması planlansa da Covid-19 sebebiyle 2022-23’e ertelenmiştir. Sonuç olarak Bajaj Auto Dünya’nın En Değerli Motosiklet Üretici Oldu ve 13.6 Milyar Dolarlık değere ulaşmayı başardı.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here