Avrupa’da En Uygun Fiyatlı Otomobil Belli Oldu!

2022’NİN EN UYGUN FİYATLI OTOMOBİLİ SEÇİLDİ

AUTOBEST Otomobil Ödülleri çerçevesinde, 32 Avrupa Ülkesinden gazetecilerin bir araya gelerek Avrupa’nın alınabilecek en iyi ve uygun fiyatlı otomobilini seçti. Jüri, “2022 Avrupa’da Satın Alınabilecek En İyi Otomobil (The Best Buy Of Europe 2022) Ödülüne, Dacia Spring’i layık gördü.

Avrupa'da En Uygun Fiyatlı Otomobil

Jüri, Dacia Spring’i en iyi ve en uygun fiyatlı otomobil olarak seçti.

21 yıllık geçmişi boyunca AUTOBEST Jürisi ilk defa, tamamen elektrikli bir aracı kazanan olarak belirledi.

Dacia Spring, yüzde 100 elektrikli bir otomobil olarak, hem doğa dostu hem de elektrikli otomobil konforunun yanında; navigasyon, klima, elektrikli camlar ve akıllı telefon yansıtma gibi özellikleri ile de kullanıcısına pek çok başka konfor sağlıyor. Üstelik tüm bunları ulaşılabilir bir ücrete Avrupa’daki kullanıcılara sunuyor.

Dacia Spring, 2021’in Mart Ayında tanıtıldı ve yüzde yüz elektrikli bir otomobil olarak Avrupa’da büyük ilgi gördü. Otomobil 43 bin adet civarında sipariş aldı.

1Autobest, Ecobest Challenge 2021’de de Başarı Elde Etti.

Dacia Spring, 2021 Kasım Ayında AUTOBEST tarafından düzenlenen bir diğer ödül olan “ECOBEST Challenge 2021’de; Karma çevrimde 221 km menzil; gösterge panelinde %0 enerji rezervi ile 31 km sürüş menzili ve 8,25 km/kW’sa enerji verimliliği özellikleri ile de başarılı sonuçlar elde etmişti.

2Dacia Spring, Kullanıcısına Doğa Dostu Bir Teknoloji Sunuyor

Dacia Spring, SUV özellikleriyle iddialı: dört kişilik geniş ve ferah bir iç mekân, verimli ve güvenilir bir elektromotor ve 305 km’ye varan menzil (WLTP Şehir döngüsü – WLTP Karma döngüde 230 km) yatıyor.

3Dacia Spring, Avrupa’da En Uygun Fiyatlı Otomobil

Dacia&LADA Markaları CEO’su Denis Le Vot, “2022 Avrupa’da Satın Alınabilecek En İyi Otomobil (The Best Buy Car of Europe 2022)” ardından açıklamada bulunarak; ödülü kazanmanın memnuniyeti içerisinde olduklarını, müşterileri için her zaman en anlamlı olanı suma gayreti içinde olduklarını ve Dacia Spring ile de bunu ortaya koyduklarını ifade etti.

Vot, “Herkes için erişilebilir olan Dacia Spring, çağa çok iyi uyum sağlıyor. Bizi ilerlemeye teşvik eden jüri üyelerine teşekkür ederim.” dedi.

İkinci El Otomobil İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Avrupa'da En Uygun Fiyatlı Otomobil

1 YORUM

  1. “Avrupa’nın alınabilecek en iyi ve uygun fiyatlı otomobili” ni gazetecilerin seçmesi biraz garibime gitti açıkçası.
    Doğa dostu, ekonomik ve SUV olması jüriyi etkilemiş anlaşılan. Araç içerden minimal gözüküyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here