Aston Martin DB11 şu anda satışa ki en iyi görünümlü arabalardan biridir. Aston Martin yalnızca İngiliz zevkini yansıtmakla kalmaz, aynı zamanda markanın mevcut yelpazesinde mükemmel bir şekilde yer alır. Tabi bununla uğraşmaya başlamazsanız, yani birtakım modifikasyonlar ile araca farklı bir görünüm verdiyseniz, bu durumda sonuç şüpheli olabilir. Birazdan bahsedeceğimiz gibi pembe bir DB11 ‘de hala Aston Martin havası sezebilir miyiz bir bakalım.

Bu DB11’in Kanada’nın Vancouver şehrinde bir yerde olduğu tahmin ediliyor. Sahibi açıkça dikkat çekecek bir şey istemiş ve dış kısım için parlak pembe tonlarında bir kaplamayı uygun görmüş.

Bunun özel bir boya şemasından ziyade bir kaplama olması muhtemel olsa da, Aston Martin daha önce pembe bir Vanquish Zagato Shooting Brake üretimi yaptı. Bu yüzden coşkulu pembe sever bir müşteri için pembe bir DB11 yapmak onları geride bırakmaz. Pembe kaplama tahminimizce Aston Martin’e ait değil fakat neden olmasın demekten de kendimizi alamıyoruz.

Görüntülenen Pembe DB11 Detayları

Aston Martin, münhasırlık, İngiliz geleneği ve muhtemelen servet birikimiyle gelen belirli bir zarafet düzeyini temsil eder, çünkü bunlar ucuz arabalar değildir. DB 11, 200.000 $ ‘lık bir araçtan bekleneceği üzere, özel işlere daha fazla yatırım yapmasanız bile kendi içinde öne çıkan türden bir otomobildir. Aston Martin DB11 ‘in pembe kaplanmadığı bir fotoğrafını aşağıya koyuyoruz ki fark daha net anlaşılsın.

Aston Martin DB11
Aston Martin DB11

Pembe kaplama kesinlikle zevkimize uygun olmasa da, bazı insanların bundan hoşlandığını anlayabiliriz. En azından A ve C sütunları, bir tür kontrast sağlayan gümüşle kaplanmıştır. Dahası, birçok İnternet kullanıcısı, süper otomobilin pembe rengini sevdiklerini itiraf etti, ancak diskler genel olarak olumlu izlenimi bozuyor.

Sonra kalp şeklinde tekerlek parmaklıkları olan tekerlekler var. Üstelik her bir tekerlekte beş tane mevcut. Kesin ve dürüst olmak gerekirse, bunların kullanıma hazır jantlar olduğundan şüpheliyiz, ancak muhtemelen Aston Martin’in sahibi için özel olarak yapılmış olacak.

Reddit’te paylaşılan bu DB11 fotoğrafından yola çıkarak aracın oldukça iyi yapıldığını söyleyebiliriz. Ancak diğer yandan tekerleklerdeki pembenin tonu ile arabanın karoserini süsleyen pembenin tonuyla tam olarak aynı değil.

İkinci el Aston Martin Otomobil ilanları

2 YORUMLAR

  1. insan parası olunca ne yapacağını şaşırır da ne bileyim bu kadarı da pes. tek makul açıklaması bir milyarderin henüz 18 veya 16 yaşını doldurmamış kızına veya torununa aldığı hediye olabilir.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here