Doğan Kabak Soruyor: Araban Kaç Para Eder?

1
78363

Ünlü otomobil gazetecisi Doğan Kabak, arabam.com’un Arabam Kaç Para Eder uygulamasını değerlendirdi. arabam.com Arabam Kaç Para Eder uygulamasını kullanarak sokak röportajı yapan Doğan Kabak, araç sahiplerine arabalarını en son kaça bırakabileceklerini sordu ve uygulamanın verdiği rakamlarla karşılaştırdı. Sonuçlar, şaşırttı!

Doğan Kabak  sokak röportajı ile “araban kaç para eder?” sorusunu sordu!

Araç sahiplerinin aklındaki en önemli sorulardan biri, arabalarının ikinci el değeri oluyor. Peki kaçımız, gerçekten arabamızın kaç para ettiğini, arabamızı en son kaça bırakabileceğimizi biliyoruz? Doğan Kabak`ın keyifli sokak röportajını izleyin, siz karar verin…

Arabanızı gerçek değerinde satmak ve yeni bir araba alırken de değerinde almak için arabam.com’un Arabam Kaç Para Eder uygulamasını kullanabilirsiniz. Arabam Kaç Para eder uygulamasında araç değeri hesaplaması için benzer özellikler gösteren araçların piyasada şu anki satış fiyatları inceleniyor. Bu araçlar içerisindeki gerçekçi olmayan çok yüksek ve çok düşük bedelli olanlar hesaplama dışında tutularak ortalama gerçek satış değeri bulunuyor. Aracınız ile ilgili verdiğiniz bilgileri ve piyasa eğilimleri ile mevsimselliği de hesaba katarak size “arabanızın fiyat aralığını” ve aracınızın değerini verir.  Aracın gerçek piyasa değerine en yakın sonucu vermesi ile aracınız için gerçek değerinde ilan çıkmanız ya da satın almak istediğiniz aracın gerçek piyasaya değeri hakkında bilgi edinmeniz için çok kullanışlı bir araç sunuyor.

Üstelik şimdi videoda yer almayan yeni bir veri daha eklendi. Artık boya/değişen ve tramer bilgilerini de girerek daha da net satış rakamını öğrenebiliyorsunuz.

Arabam Kaç Para Eder sorusunun yanıtı burada! Tıklayın, öğrenin…

Aracın markası, modeli, model yılı, donanım adı, yakıt tipi, şanzıman tipi, km bilgisi,  boya/değişen ve tramer bilgileri girildikten hemen sonra sistem, verileri tarayarak bir piyasa  satış ortalaması sunuyor. Aracınızı değerinde satmak için arabam.com’un arabam kaç para uygulamasını kullanabilirsiniz. Aracınızı satmak için arabam.com’a üye olup ücretsiz ilan verebilirsiniz. Ayrıca tüm bu süreci beklememek ve zahmetsizce aracı değerinde satmak için de arabam.com’un Trink Sat özelliğini kullanabilirsiniz. Peki, Trink Sat nedir / nasıl çalışır?

Trink Sat Hakkında

“Trink Sat” sürecinde öncelikle arabanızın özellik ve kondisyon bilgilerini girerek satın alma teklifimizi öğreniyorsunuz. Teklifimizi beğenmeniz durumunda size en yakın ekspertiz noktamızdan uygun bir zamana randevu oluşturarak aracınızı kontrole getiriyorsunuz. Aracınıza ilişkin gerekli kontroller yapıldıktan sonra noterde satış işlemleri tamamlanarak, arabanızın trink satış işlemleri gerçekleştiriliyor ve ödemeniz banka hesabınıza 1 saat içinde gönderiliyor.

Arabanı Değerinde Satmanın 8 Önemli Püf Noktası

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here