Doğan Kabak Smart’ını arabam.com’da Satıyor!

0
33284

Doğan Kabak, geçtiğimiz günlerde Araba Nasıl Satılır başlıklı bir video paylaştı. Smart marka modifiyeli aracını arabam.com üzerinden satışa sunan Kabak, detayları bu videoda anlattı. Arabasını çok hızlı ve değerinde satmak üzere ilan verenlere yol gösterecek nitelikteki videoyu mutlaka izleyin…Peki, araba nasıl satılır? İkinci el araba ilanı nasıl verilir?

Doğan Kabak “Araba Nasıl Satılır?” anlatıyor!

Adım adım araba nasıl satılır ve 2. el araba ilanı nasıl verilir inceleyelim…

Fotoğraf Çekin!

İlanlara bakarken siz ne görmek istiyorsanız onu çekin ve ilan sayfasına yükleyin. Aracın etrafının boş olmasına dikkat edin. Diğer detaylar dikkat çalmasın. Önden, arkadan, iki yandan ve köşelerden çekim yapın. Ardından aracın bagajını ve içini de mutlaka çekin.

arabam.com mobil uygulamasını indirin!

arabam.com mobil uygulamasını akıllı telefonunuza yükleyin. Buradan hem ilanınızın durumunu kontrol edebilir, hem de sürece sürekli olarak müdahale edebilirsiniz.

Detaylı bilgi vermeye üşenmeyin!

Sistem, sizi adım adım yönlendirecektir. Bu adımları takip edin. Araç hakkında tüm detayları yazmaya özen gösterin. Detaylı bilgi verilen ilanlar her zaman daha fazla ilgi görür. Çünkü güven verirler. Mesela direksiyondan ses kontrolü varsa yazın. İlanı canlıya alın ve kontrol edin.

Arabanız kaç para öğrenin!

arabam.com’un arabam kaç para özelliği ile arabanızın gerçek satış değerini öğrenerek doğru rakamla ilan çıkabilirsiniz. Doğan Kabak da arabam kaç para özelliğini kullanarak aracının değerini teyit etti  ve bu veriyi de kullanarak ilan fiyatını belirledi.

Arabam kaç para sonuçları neye dayanıyor?

arabam kaç para özelliği ile aracınızın arabam.com uzmanları pek çok kaynaktan verileri düzenli olarak işleyerek yapay zeka ile bir hesaplama yapılıyor.

Takasa açık mısınız?

Takas teklifi de alabilirsiniz. Şimdi, burada doğru açıklamayı yapmanız çok önemli. İlan açıklamasına takasa uygun ya da takasa uygun değil bilgisini mutlaka girin. Böylece takas için aradığınız fırsatı bulursanız değerlendirme şansınız olur ya da takasa uygun değilseniz gereksiz rahatsız etmelerin önüne geçebilirsiniz.

Numaram gözükmesin!

Bir çok kişi ilan verirken numarasının görünmesinden bir endişe duyar. Zira ilan yayından kalktıktan sonra da rahatsız edilmek istemez. Eğer numaranızın görünmesini istemiyorsanız arabam.com size 0850’li bir numara verebilir. Arayanlar bu numarayı görür. Özetle kendi numarasını kullanmak istemeyenler için arabam.com, geçici olarak 0850’li bir numara sunar.

bi’ görelim mi?

Alıcılar, arabam.com’a özel olarak aracı detaylı olarak ve canlı olarak görmek için sizi görüntülü arayabilirler. Ancak bunun için bi’görelim özelliğine izin vermeniz gerekir. Aksi halde böyle bir arama olmaz. Bu uygulamayı kullanırsanız daha hızlı şekilde satış yapabilirsiniz. Diğer yandan görüntülü arama kaydedildiği için her hangi bir anlaşmazlık halinde elinizde kayıtlı veri olur.

60 gün boyunca ilanınız arabam.com’da!

İlan verme işlemini tamamladıktan sonra ilanınız 60 gün boyunca arabam.com’da görüntülenir. Diğer yandan turbo özelliğini kullanarak ana sayfada sürekli gözükmesini de sağlayabilirsiniz.

Doğan Kabak, arabasını arabam.com üzerinden satıyor. “arabam’a iyi bakın” diyen Doğan Kabak’ın Smart marka aracı arabam.com’da ilanlar arasında…

Doğan Kabak`ın Smart ilanını görüntülemek için tıklayın!

Siz de ücretsiz ilan vermek istiyorsanız tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here