Anadolu Isuzu’ya İki Tasarım Ödül Birden Verildi

1
2849

Anadolu Isuzu’ya iki tasarım ödül birden verildi. Anadolu Isuzu, İtalya merkezli tasarım yarışmasında iki ödüle layık görüldü.

Anadolu Isuzu; Kendo ve Grand Toro modelleri A’ Design Award tarafından düzenlenen yarışmada ödül aldı.  Kendo yarışmada Gold A’ Design Award alırken; Grand Toro ise Silver A’ Design Award ödüle layık görüldü.

Kendo ve Grand Toro Modelleri Ödüle Layık Görüldü

Anadolu Isuzu, dünya çapında bilinen en önemli tasarım yarışması olan İtalya merkezli A’ Design Tasarım Yarışması’nda iki ödül aldı. Bu yarışmada en iyi tasarımlara, tasarım konseptlerine, ürün ve hizmetlerine bakılarak puan veriliyor. Bu tüm özellikler göz önüne alınarak en yüksek puan alan firma birinci oluyor.

Anadolu Isuzu; Kendo ve Grand Toro modelleri “Vehicle, Mobility and Transportation Design” kategorisinde değerlendirildi. Jüri tarafından en yüksek puanı alan modeller Kendo yarışmada Gold A’ Design Award alırken; Grand Toro ise Silver A’ Design Award ödüle layık görüldü.

En yeni ikinci el Isuzu ilanlarına bakmadan geçmeyin!

Anadolu Isuzu 2018 Yılında 3 Ödül Birden Almıştı

Anadolu Isuzu, bundan 2 yıl önce de İtalya merkezli A’ Design Tasarım Yarışması’nda iki üç ödül birden almıştı.  “Vehicle, Mobility and Transportation Design” kategorisinde 3 ödül almaya hak kazanmıştı. Ayrıca aynı yıl Anadolu Isuzu Ar-Ge Tasarım Ekibi “Innovator of the Year” ödülü almaya layık görülmüştü.

Anadolu Isuzu 7 Ödül Birden Almıştı

Anadolu Isuzu, “2015 Faaliyet Raporu” ile ilk defa katıldığı Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nden (League of American Communications Professionals-LACP) yedi ödül birden almıştı.

Finansal raporlar kategorisinde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin “En İyi Finans Raporu “seçilerek “Platin” ödül, dünya çapında ise dördüncü olarak “Bronz” ödül sahibi olan Anadolu Isuzu 2015 Faaliyet Raporu aynı zamanda “Türkiye’nin en iyi 25 Faaliyet Raporu” arasında yer aldı.

Isuzu D-Max Almak İçin 5 Mükemmel Sebep Bulduk!

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el otomotiv ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here