Anadolu Isuzu Yeni Teknolojilerini Tanıttı

0
947

Ticari Araç Üretiminin Öncüsü Anadolu Isuzu

Anadolu Isuzu, teknolojik yenilik ve inovasyonlara en kısa sürede adapte olma vizyonuyla ticari araç sektöründe öncülük bayrağını taşıyor. Akıllı ulaşım sistemleri alanındaki projeleri kapsamında bu yıl SummITS 3’üncü Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) Zirvesi’nde, “Sürücü Yorgunluk ve Dikkat Dağınıklığı” ürünü ile “Ulaşımda Aklın Yolu Ödülü”ne layık görülen Anadolu Isuzu, 2019 yılında da NC Life aracı ile Türk Elektronikçileri Derneği’nden “Elektrik Elektronik Yazılım Geliştirme” kategorisinde ödül almıştı.

Bu yatırımların ve geliştirilen teknolojilerin bir adım daha ötesine geçen başarılı yerli ticari araç üreticisi Anadolu Isuzu yepyeni projesini tanıttı.  Elektrik-elektronik sistem mimarisi (EES) adı verilen sistem ile sürücülerin trafikte daha güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşaması hedefleniyor.

Elektrik-elektronik sistem mimarisi (EES) ilk etapta Interliner ve Grand Toro modellerine entegre edildi. Marka, gelcek dönemde piyasaya sürülecek tüm Anadolu Isuzu modellerinde bu teknolojinin standart olarak sunulacağını açıkladı.

Isuzu Yeni Teknoloji

Elektrik-elektronik sistem mimarisi (EES) sistemi sayesinde ticari araçlarda bulunması hayal bile edilmeyen bazı özellikler standart olarak sunulacak. Geliştirilen yeni sistem ile birlikte araçlara; FMS (Fleet Management System – Filo Yönetim Sistemi),Motor Diagnostik Hata Teşhisi, MUX Araç Kontrol Sistemi Diagnostik Hata Teşhisi, Sürücü Puanlama, Viraj Aydınlatma, Araca Hoşgeldin Modu, Dinamik geri dönüş ekranı, Eve Dönüş Modu, Akıllı Silecek, Dinamik Ana Ekran, Voice gibi donanımlar eklediği belirtildi.

“Elektrik-Elektronik Sistem Mimarisi ile Türkiye’de bir ilke imza atıyoruz”

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, “2009 yılında Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı tarafından onaylanan ilk Ar-Ge merkezlerinden biri olan Ar-Ge Merkezimizde kamyon, kamyonet, otobüs ve midibüs alanında geliştirdiğimiz yeni uygulamalar ile otomotiv sektörüne yön vermeye devam ediyoruz. Sürücüye maksimum fayda sağlayacak olan yeni elektrik-elektronik sistemimiz EES Mimarisi bu hedefle hayata geçirdiğimiz projelerden biri. Günümüz trendlerine ve müşteri ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak yeni yazılım opsiyonları geliştirdik. Interliner ve Grand Toro araçlarımızda uygulamaya başladığımız bu özellikler geliştirilerek önümüzdeki dönemde her yeni çıkan aracımızda standart olarak sunulacak. Avrupa’da da hata teşhis modları dışındaki özellikler ile fark yaratıyoruz. EES Mimarisi canlı bir yapı ve sürekli geliştirilmeye devam edecek” açıklamalarında bulundu.

2. El Ticari Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here