Almaz-Antey, E-Neva Modelini Kamuoyu İle Paylaştı!

Almaz- Antey, tasarlayarak ürettiği elektrikli otomobil E- Neva’yı tanıttı.

 S-400 Savunma Sistemlerinin de üreticisi olan Almaz- Antey, Rusya merkezli bir şirkettir ve 2002 yılında Antey ve Almaz Şirketlerinin birleşmesi neticesinde kurulmuştur.

S- 400 Savunma Sistemleri; orta menzilli hava ve füze savunma sistemlerini içermektedir.

Rus şirketi olan ve S- 400 Savunma Sistemlerini üreten kuruluş Almaz- Antey, elektrikli otomobil sektörüne giriş yaptı. Geçtiğimiz günlerde tasarlayarak ürettiği ve E-Neva adını verdiği, SUV model elektrikli otomobili,  kamuoyu ile paylaşarak görüntüsü ve teknik özelliklerini tanıttı.

Almaz-Antey, E-Neva

1Almaz- Antey Şirketine Kısa Bir Bakış:

Almaz- Antey’nin merkezi Moskova’da bulunuyor. Ağırlıklı olarak hava savunma sistemleri, uçak ve zırhlı araçlar için silahlar, top mermileri ve karadan karaya füzeler, hava sahası gözetleme ve koordinasyon ve topçu radarları üretmektedir. Grup ayrıca navigasyon sistemleri, hava trafik sistemleri, sivil hava trafik ve hava radarları, kanalizasyon temizleme sistemleri, nükleer santraller için havalandırma vanaları ve kozmetik ve gıda ürünleri için plastik ambalajlar gibi sivil ürünler de üretmektedir.

Almaz-Antey gelir bakımından dünyanın sekizinci büyük savunma müteahhitlerinden biri olarak görülüyor. (Kaynak: wikipedia.org)

2Almaz-Antey E- Neva, Tek Şarjla 463 Kilometre Yol Alıyor

E- Nevo, elektrikli ile çalışan bir model ve doğa dostu bir teknolojiye sahip. Güç kaynağı elektrikli olduğu için şarj edilerek çalışıyor. Gelecekte, yollarda sıkça göreceğimiz elektrikli otomobil modellerinden biri de Rus yapımı E- Neva olacak.

Otomobilin geliştiricisi Almaz- Antey’den’in kamuoyu ile paylaştığı bilgiye göre; E- Neva, tek şarj ile 463 kilometre yol gidebiliyor.

3E- Neva, 197 Kilometre Hıza Ulaşabiliyor

Bir SUV Modeli olan E- Neva, 4.5 Metre uzunluğa sahip. Maksimum saatte 197 kilometre hıza ulaşabilen bu elektrikli otomobil; 2,7 saniyede 60 kilometre hızla gidiyor.

Bagaj hacmi de oldukça geniş olan taşıtta 610 litrelik bir alan yaratılmış. Dijital gösterge paneli, ön camda projeksiyon ekranı ve 15 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi bulunan E- Neva SUV, kullanıcısına konforlu bir sürüş keyfi sunuyor.

E-Neva’nın elektrikli güç sistemi dışında gaz ve hidrojen motorlu Hibrit sürümlerini de olacağı bilgisini, otomobili geliştiren ve üreten Rus Almaz- Antey şirketi duyurdu.

İkinci El Otomobil İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here