Japonya’da daha önceki hiçbir Dodge aracına benzemeyen bir Dodge Viper görüntülendi. Aslında bu 4 arka tekerleğe sahip örnek dünyanın herhangi bir yerindeki en çılgın Dodge Viper olabilir.

Bu özel 4 tekerlekli Viper, birkaç yıldır Yükselen Güneş Ülkesi sokaklarında geziniyordu, ancak kısa bir önce 1320video tarafından Instagram’da bir avuç görüntü yayınlandı. Sonrasında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

4 Arka Tekerlekli Viper

Bu aracı ilk defa görenler için tanımlayalım, bu Viper mat yeşilin koyu bir tonuna boyanmıştı. Aracın dış kısmında çeşitli ABD Ordusu çıkartmaları var. 2017 yılında çekilen bir videoda da araç büyük ölçüde şimdi olduğu gibi görünüyordu. Ancak bu yeni fotoğraflarda gösterildiği gibi, araç üzerinde bazı ek değişiklikler yapılmış.

Boyanın ötesinde, bu Viper ile standart Dodge Vıper arasındaki en belirgin farklardan biri, genişletilmiş tekerlek kemerleridir. Ayrıca araca genişletilmiş bir ön ayırıcı, ısmarlama bir kaput ve panjurlu ön çeyrek paneller eklenmiştir. Bu göz alıcı renderın ayırt edici bir difüzör ve modifiye edilmiş egzozlara sahip revize edilmiş bir arka kısmı da vardır. Aracın 2017 spesifikasyonunda, otomobil önde 345/25 lastikler ve arkada 475/25 lastiklerle 20 inçlik bir tekerlek setinde oturuyordu.

4 Arka Tekerlekli Viper

Bununla birlikte, en son modifikasyon ile bu Viper’ın devasa arka tekerlekleri tam boyutlu bir kamyonette bulacağınız gibi, “ikili” bir kurulumla değiştirildi. Ek arka tekerlekleri barındırmak için, genişletilmiş çamurluklar artık çok geniş uzantılara sahip. Hatta bu çamurluk bölümü kendi fren lambaları ve reflektörlerini bile içeriyor.

Dodge Viper üzerinde yapılan bu modifikasyonlar ile Dodge araçlarındaki safkan Amerikan araç terimi biraz ters düşüyor. Oldukça farklı ve bir kalıba uyduramayacağımız bir şekilde elde edilmiş olan render bu haliyle bile dikkatleri üzerine çekebiliyor. 4 arka tekerleğe sahip aracın ön ve arka kısımlarında çok fazla çıkartma mevcut. Buradan araç sahibinin milliyetçi bir Amerikalı olduğunu tahmin edebiliyoruz. Bize göre araç üzerinde orduya ait çok fazla çıkartma olması ilgilenen kitleyi azaltsa da aracın maliyetli olacağını tahmin ediyoruz.

İkinci El Dodge İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here