2022’nin Bombası! Yeni Honda HR-V!

0
3598
Yeni Honda HR-V

2022 yılına damga vurmaya hazırlanan ve çok beklenen model Honda HR-V sonunda tanıtıldı. Muhteşem donanım özelliklerine sahip olacak model, rakipsiz bir şekilde geliyor. e: HEV hibrit güç aktarma sistemine sahip. HR-V’ bu yeni nesil sistemi ile şimdiden beklentiyi yükseltmiş durumda. 2022’de üçüncü jenerasyonu ile karşımıza çıkacak olan model, büyüyen yapısı ve önemli ölçüde iyileştirilmiş konfor seviyesi ile tam not almış durumda. Rakiplerine oranla sınıfının en iyi iç mekan genişliğini sunan model olurken coupe SUV tarzıyla da oldukça dikkat çekici bir görüntüye sahip.

2022 HR-V e: HEV, kompakt ve coupe esintisine sahip tasarımı ile son zamanların en dikkat çeken modeli olma konusunda iddialı görünüyor. Son derece kendine has bir SUV duruşu sergileyen model bu konuda iddialı görünüyor. Honda’nın en güncel modellerinde uyguladığı fonksiyonellik kavramlarını izleyerek karizmatik ve oldukça kendine güvenmesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Tasarımsal olarak iddialı bir model olan HR-V sahip olduğu ön ızgarası agresif görüntüsünü perçinliyor. Yeni HR-V’de daha korunaklı bir iç mekan için yapılan daha keskin ve dikey kenar tasarımları da kullanıcılar için lüks olgusunu yeniden oluşturmakta.

Yeni Honda HR-V
Yeni Honda HR-V

Yeni Honda HR-V Tasarımsal Olarak Tam Not Aldı!

Yeni Honda HR-V tasarımı, oldukça kendine güvenen çizgileri ile birleştiğinde Coupe formunu da tam olarak yansıtarak iddialı bir bütünlüğe dönüşüyor. Dış görünümünde ki agresifliği gibi iç mekanda da tasarımsal olarak keskin hat çizgilerine sahip. İç mekanda kullanılan kaliteli malzemeleri, konforlu ve lüks görünen döşemeleri tam not alıyor. Ve dokunma hissi uyandıran yumuşak malzemeleriyle Premium SUV hissini oldukça arttırıyor. İç mekanda var olan tasarım dili lüks ve teknolojik etkenler ile bir bütün haline getirilerek iyi ve konforlu olacağını şimdiden kullanıcılarına aktarıyor. Yeni HR-V’de, yatay hareketli gösterge paneli büyük bir özenle konumlandırılıyor. Bu unsurlar düzenli, ferah ve Premium bir iç mekan görünümünü beraberinde getiriyor. Kabin içerisindeki ön konsolun üst köşelerine yerleştirilen L şeklindeki havalandırma ızgaraları ise oldukça iyi duruyor. Aynı zamanda bu ızgaralar temiz bir hava perdesi oluşturmayı amaçlıyor. Bu yeni hava dağıtım sistemi ile iç mekandaki ferah daha sağlıklı bir hal alarak dezenfeksiyona uğruyor.

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here