Porsche, 992 serisi 911 serisine GTS modelini ekliyor ve diğer performans yükseltmeleriyle birlikte Carrera S modellerinden 30 daha fazla beygir gücüne sahipler. Gelecek yılın başlarında arkadan ve dört tekerlekten çekişli coupe ve cabrio modellerin yanı sıra dört tekerlekten çekişli Targa modeliyle kullanıcıların karşısına gelecekler. 2022 Porsche 911 GTS altında yatan mühendislik nedir?

Porsche 911 GTS 3 Litrelik Motora Sahip

GTS modelinin çift turboşarjlı 3.0 litrelik altı silindirli motoru, Carrera S’e göre 473 beygir güç ve 420 lb-ft tork, 30 beygir gücü ve 30 libre-feet üretiyor. Sekiz ileri çift kavramalı otomatik şanzıman standarttır ve 0,4 inç daha kısa vites koluna sahip yedi ileri manuel isteğe bağlıdır. Porsche, otomatik donanımlı Carrera 4 GTS’den sıfırdan 60 mil / saate 3,1 saniyelik bir hız talep ediyor, ancak Carrera 4S testimizde bu işarete 2,8 saniyede ulaştık. Porsche’nin spor egzoz sistemi, GTS modellerinde standarttır.

Konfor Arttırmaya Yönelik Spor Otomobil

Porsche’nin uyarlanabilir amortisörleri ve Spor süspansiyonun 0,4 inç daha düşük sürüş yüksekliği standart olarak gelir ve GTS için özel olarak ayarlanmıştır. Durdurma gücü, 911 Turbo’nun 16,1 inç ön ve 15,0 inç arka demir rotorlarından geliyor. Turbo S’den türetilen önde 20 inç arkada 21 inç boyutlarında siyah merkez kilitli tekerleklerle gelmektedir. Karbon fiber koltuklar ve daha hafif cam içeren mevcut hafif paket 55 pound tutuyor. Arka koltukları kaldırıyor ve arka aks yönlendirmesini ekliyor.

Önceki nesil GTS modellerinde olduğu gibi, yeni otomobillerde içte ve dışta ek siyah süslemeler bulunuyor. Spoiler dudakları, arka ızgaraları ve GTS amblemi tamamen karartılmıştır. Cabrio modeli Targa’da ise  çubuğu siyah renktedir. Porsche’nin karanlık çerçeveli dinamik LED farları standarttır ve arka lambalar da daha koyu renktedir. İçeride GT spor direksiyon simidi ve dört yöne ayarlanabilen spor koltuklar standarttır. İç mekan Porsche’nin süet benzeri Race-Tex malzemesi ve karbon fiberiyle süslenmiştir.

Genel Fiyatlar Daha Netleşmedi

2022 Porsche 911 GTS modelleri, Carrera GTS için 138.050$, Carrera GTS cabriolet için 150.850$’dır.  Carrera 4 GTS için 145.350$ ve Carrera 4 GTS cabriolet ve Targa 4 GTS için 158.150$’dır. Bu fiyatlar şu an için yurt dışında sipariş edilebilir. Ülkemizde ise fiyatlar henüz belli olmadı.

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here