2022 Mercedes-Benz C Serisi Görüntülendi!

0
3226

Yeni C Serisi Kamuflajlı Yakalandı!

Alman devi Mercedes-Benz‘in efsane serilerinden biri olan C Serisi, 2022 yılında tamamen yenileniyor. Mini kamuflajlı olarak kadrajlara yakalanan 2022 C Serisi, farklı görüntüsüyle dikkat çekiyor. S Serisi ile markanın yeniden oluşturduğu tasarım dili, 2022 yılında satışa sunulacak C serisinde de devam edecek gibi gözüküyor. 2022 Mercedes-Benz C Serisi ile premium markalar arasındaki rekabetin kızışacağını söylemek şimdiden mümkün.

2022 Mercedes-Benz C Serisi veya Küçük S Serisi 

caranddriver.com sitesinin casus fotoğrafçıları tarafından görüntülenen yeni C Serisi’nde, S Serisi detaylarını görmek mümkün. 2022 C Serisi için baştan aşağı tasarım değişikliğine giden marka, yeni modelin sedan karoserini test etmeye devam ediyor.

2022 Mercedes-Benz C serisi

4Matic Seçeneği ile Geliyor!

Yeni C Serisi ile Mercedes-Benz, dört tekerden çekiş sistemini de opsiyon olarak sunmayı planlıyor. İki çeker versiyonu ise selefinde olduğu gibi arkadan çekişe sahip olacak.

2022 Mercedes-Benz C Serisi Daha Büyük!

Yeni C Serisi, selefine oranla daha fazla bagaj hacmi sunacak. Bu da boyutlarının büyüdüğü anlamına geliyor. Sadece hacimsel olarak değil, teknolojik anlamda da büyüyen modelin iç tasarımında S Serisi ile tanıştığımız yeni tasarım dilini görmek mümkün. Yeni direksiyon simidi ve dijital gösterge paneli ile C Serisi çok modern gözüküyor. Multimedya sistemine ait görüntülere ulaşılamasa bile, Yeni C Serisi’nin 12.8 inçlik bir multimedya ekranı ile gelmesi kimseyi şaşırtmaz gibi duruyor.

C serisi Sedan 2022

2022’de C Serisi’ne Plug-in Hybrid Gelebilir!

2022 yılı itibariyle satışa sunulacak yeni C Serisi’ne plug-in hybrid motorlu versiyon da eklenebilir. Diğer motor seçeneklerinin standart modeller için, 2.0 litrelik turbo beslemeli sıralı 4 silindir ve AMG için 6 silindirli ve 8 silindirli turbo beslemeli versiyonların gelmesi bekleniyor. AMG modellerin 500 beygirden fazla güç üretmesi ise muhtemel gözüküyor.

Kaynak

İkinci el Mercedes-Benz C Serisi ilanları

2021 Mercedes AMG C53 Görüntülendi!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here