Genesis G70 ’de Neler Değişiyor?

Mevcut Genesis G70’in o kadar uzun süredir satışta değil gibi geliyor. Ama gelişime önem veren marka, stilini markanın mevcut görünümüyle uyumlu hale getirecek bir yenileme alıyor. Bu hafta Genesis, yenilenmiş bir G70 sedanını tanıttı. Bu, bir makyajdan çok tamamen yeni bir tasarım hissi veriyor. 2022 için, G70, altıgen bir ızgaranın ve çok daha geleneksel farların yerini alan yeni bir kalkan şeklinde ızgara ve iki kademeli farlar alıyor. Aslında, güncellenmiş Genesis G70, daha büyük olan G80’e çok benzetiliyor. Bazıları bagaj kapağındaki armalara bakmadan onları uzaktan ayırmakta zorlanabilir bile. G70’in yan profili, genel olarak otomobilin pek değişmediğini gösteriyor; birleştirilmiş gövde (kapı kesikleri, tavan çizgisi, vb.) hepsi tanıdık bir görüntü sunuyor. Bununla birlikte, bagaj kapağında daha agresif bir kırlangıç ​​kuyruğu ve arka taraftaki (muhtemelen işlevsel olmayan) siyah ızgaralar sayesinde görsel olarak daha hafif görünen bir arka tampon bulunuyor.

genesis g70

Tasarımda Neler Dikkat Çekiyor?

İç tasarımda ise mor kullanılmış. İç mekanda ayrıca, şirketin ev kablosuz internet ağınızla kablosuz güncellemeleri destekleyebileceğini iddia ettiği yeni bir 10.3 inç bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. İç mekan güncellemeleri bugünlerde daha büyük bilgi-eğlence ekranı boyutlarına odaklanma eğiliminde. Genesis G70 de bir istisna olacak gibi gözükmüyor. Kabinde artık Genesis modellerine özgü bir kullanıcı arayüzü tasarımı ile yeni bir bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. Kabindeki daha küçük değişiklikler arasında kablosuz telefon şarj sistemi de yer alıyor.

genesis g70

Motorlar Hakkında Kesin Bir Bilgi Yok

Hakkında görüntüler ve çeşitli bilgiler yayılmış olmasına rağmen, Genesis 2022 modeli için güç aktarma organı seçeneklerini onaylamadı. Tahminlere göre temel 2.0 litrelik turboşarjlı sıralı-dört, yerini 290 beygir güç üreten daha büyük 2.5 litrelik bir motora bıraktı. Önceden, isteğe bağlı 3,3 litrelik çift turbo V-6 kullanılıyordu. Bu araçta yerini büyük olasılıkla daha büyük Genesis otomobillerinde de kullanılan 3,5 litrelik çift turbo V-6 alacak. Genesis, Temmuz ayında G70’in manuel şanzıman seçeneğinin sonlandırılacağını doğrulamıştı.

2022 Genesis G70, Ekim ayında Güney Kore pazarına girecek. Önümüzdeki yılın başlarında da ABD pazarına gelmesi bekleniyor. Fiyatlandırmanın 37.000 $ civarında başlaması bekleniyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here