2022 BMW 4 Serisi Gran Coupe Nurburgring’de Test Ediliyor!

Önümüzdeki dönemin en çok beklenen otomobillerinden biri olan BMW 4 Serisi Gran Coupe test sürüşlerine devam ediyor. BMW’nin coupe formundaki 5 kapılı modelinin, sportif ve akıcı bir tasarım ile gelmesi bekleniyor. Bu bekleyiş sırasında marka, 2022 BMW 4 Serisi Gran Coupe ‘nin testlerine devam ediyor. Yeni yıl itibariyle showroomlarda yerini alması beklenen modeli birçok kişi yakından takip ediyor.

2022 BMW 4 Serisi Gran Coupe

2022 BMW 4 Serisi Gran Coupe Baştan Aşağı Yenilendi!

Serüveni çok uzun yıllara dayanmayan 4 Serisi Gran Coupe, 2013 senesinde ilk defa karşımıza çıkmıştı. Markanın D segmentteki temsilcisi 3 Serisi’ne oldukça benzeyen 4 Serisi, coupe tasarımı ile bu modelden ayrışıyor. 2017 yılında bir makyaj operasyonu geçiren 4 Serisi Gran Coupe, 2022 yılı itibariyle tamamen yeni bir tasarım ile karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz aylarda modelin 3 kapılı coupe ve cabrio versiyonları satışa sunulmuştu. Tanıtıldığı günden bu yana oldukça ilgi gören modelin bu başarısı satış rakamlarına da yansıdı. İki versiyonun satışa sunulmasıyla beraber gözler 5 kapılı versiyona çevrildi. Yeni model satışa çıkmadan önce son test sürüşlerini Almanya’daki Nurburgring testinde gerçekleştiriyor.

2022 BMW 4 Serisi Gran Coupe

Testler Kamuflajlı Olarak Gerçekleştiriliyor!

CarSpyMedia adlı YouTube kanalında yayınlanan görüntülere göre 4 Serisi Gran Coupe’nin testleri kamuflajlı olarak devam ediyor. Yeni modelin tasarım detaylarına bakıldığında, markanın aylar önce piyasaya sunduğu coupe ve cabrio versiyonlara yakın olduğu söylenebilir. Ön tarafa yerleştirilen ve yoğun biçimde eleştirilen büyük böbrek ızgaranın kullanımı Gran Coupe’de de devam ediyor. LED farları ve gövde çizgileri ile oldukça kaslı ve sportif gözüken yeni model, iddialı bir görüntüye sahip. Modelin teknik detayları henüz paylaşılmamış olsa da viraj kabiliyetinin gayet iyi gözüktüğünü söyleyebiliriz. Pistte gerçekleşen testlerde yeni modelin sportif bir egzoz sesine sahip olduğu fark ediliyor. BMW’nin DNA’sında bulunan “yarış” ögeleri 4 Serisi Gran Coupe’de kendini belli etmiş.

BM'W 2022 4 Serisi Gran Coupe

2022 BMW 4 Serisi Gran Coupe Türkiye’ye Gelecek mi?

Türkiye’de Borusan Otomotiv tarafından temsil edilen marka, ilk jenerasyon 4 Serisi’ni ülkemizde satışa sunmuştu. Model, coupe tasarımı ile ilk çıktığı günden bu yana Türkiye’de rağbet gördü ve başarılı satış rakamları yakaladı. Son jenerasyon 4 Serisi’nin cabrio ve coupe versiyonları da geçtiğimiz aylarda ülkemizde satışa sunuldu. Bu yüzden yeni 4 Serisi Gran Coupe’nin de Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.

İkinci el satılık BMW 4 Serisi ilanları

BMW E30 M3 Cecotto İle Tanışmaya Hazır Olun

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here