2021 Roush Ranger Harika Görünüyor. Taşlı yolların hakimi olmak, şehirde göze çarpmak için oldukça heybetli bir görünüme sahip Ranger modelleri yenilenmeye devam ediyor. Türünün son örneği 2021 Roush Ranger oldukça etkileyici bir şekilde geldi.

Ford Ranger, Toyota Tacoma gibi popüler seçeneklerle rekabet ettiği orta segment kamyon pazarında öne geçtiğini kanıtladı. Ford F-150 Raptor herkesin istediği şeylere uygun olsa da, daha uygun fiyatlı Ranger, özellikle Avustralya ve Yeni Zelanda pazarında hak ettiği ilgiyi gördü. Ancak ürün geliştirme ve araç teslimlerde her zaman Amerikan satış sonrası piyasasına güvenebilirsiniz.

Ford’un modifiye efsanelerinden Roush, hem performans hem de stil açısından 1 veya 2 tık daha yukarıya çıkaran standart otomobilin modifiye edilmiş bir versiyonu yeni 2021 Roush Ranger’ı tanıttı.

Roush, Ford’un Orta Segment Kamyonuna İmza Stili ve Performans Modlarını Ekliyor

2021 Roush Ranger artık arazi performans modifikasyonları ve içerisindeki yapılan geliştirmeleri de sunuyor. Dış tarafına Roush oldukça yetenekli bir ROUSH / Fox 2.0 yaylı amortisör süspansiyon sistemini ekledi. Ön darbeler, kamyonun duruşunu dengelemek için 2 inçlik kaldırma ile önceden ayarlandı. Bu sistem 6061-T6 alüminyumdan üretilmiştir. Geliştirilmiş arazi performansı için 32 inç General Tire Grabber A / TX arazi lastikleri Yeni 18 inç alaşım jantlarla sarılıdır.

Kamyonun ön tarafında artık LED vurgulu ışıklara sahip bir Roush ızgarası bulunuyor ve gri çamurluk ağzı bu devasa yeni tekerlekleri kaplıyor. Roush, farklı özellikler eklemek için, özel kırmızı çeki kancası ve ısı çekişli çamurluk havalandırma ızgarasını içeren bir grafik paketi sunar. Çift uçlu ket-bek egzoz sistemi de takılıdır. Bu sistem 2.3 litrelik motoru uyandırmak için iyi bir iş çıkarmaktadır.

Roush, Ranger’ın iç kısmına işlemeli koltuk başlıkları, özel gösterge takımı ve orta konsolda bir kilitleme kasası ve birinci sınıf deri koltukları ile sevgi katıyor. 2021 Roush Ranger paketi yalnızca 2.3 litrelik Ecoboost motor takılı kamyonlar için mevcuttur ve fiyatlandırma asıl otomobilin maliyeti üzerinden 12.750 $ ‘dan başlıyor. ve 3 yıllık / 60.000 km sınırı garanti ile birlikte geliyor. Ford Ranger’ınızın çoğunluğun arasından sıyrılmasını istiyorsanız, işte böyle yapmalısınız bu araca sahip olmanız yeterli

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here