2021 Mini Countryman Oxford’lu Oluyor!

Mini yıllardır ürettiği ikonik araçlar ile otomobil dünyasına renk veriyor. Yıllardır süre gelen ikonik tasarımları ile Mini, hemen hemen herkesin ilk görüşte tanıyacağı modeller üretiyor. 1959 yılı itibariyle İngiltere’de bağımsız bir marka olarak üretime başlayan Mini, 1994 yılı itibariyle BMW bünyesine geçerek, üretimine devam etti. Şimdi ise 2010 yılından beri ürettiği crossover modeli Countryman’e yeni bir donanım paketi ekliyor. Mini, 2021 yılında Countryman için sunacağı Oxford Edition donanım paketi ile modelin baz versiyonuna nazaran daha donanımlı bir otomobil sunmuş olacak.

2021 Mini Countryman

Oxford Edition ile Düşük Fiyat, Yüksek Donanım!

Countryman’in yeni paketi Oxford Edition’a baz versiyon fiyatına yakın bir fiyat ile ulaşılabilecek. Modelin baz versiyonunda sunulmayan birçok özellik bu versiyon ile satın alınabiliyor olacak. Mini bu donanım paketi ile 2021 yılında hem ekonomik hem de donanımlı bir Countryman sunmayı hedeflemiş gibi gözüküyor.

2021 countryman oxford

Hedef Kitle Üniversite Öğrencileri!

Marka sunacağı paket ile ilk etapta üniversite öğrencilerini kendisine çekmeyi hedefliyor. Oxford ismi ile beraber oluşturulan yeni paketin, üniversite öğrencileri için cezbedici olması bekleniyor. Uygulanan fiyat politikası ve gençlere yönelik donanımı ile Countryman’in satışlarının arttırılması ön görülüyor.

countryman black and white

2021 Mini Countryman, Oxford Edition ile Baz Versiyondan Daha Ucuz!

Şu an itibariyle 29.950 dolarlık baz versiyon satış fiyatına sahip olan modelin Oxford versiyonu ile 27.750 dolara satın alınabileceği marka tarafından duyuruldu. Oxford Edition versiyonu, baz versiyona ek olarak kullanıcısına; ısıtmalı koltuklar, run-flat lastikli 18 inç jantlar, altı farklı yeni renk seçeneği, siyah veya beyaz tavan tercihi sunuyor. Baz versiyonun da bulunmayan bu özelliklere Oxford Edition ile daha uygun fiyata sahip olunabiliyor.

2021 mini

Tek Motor Seçeneği ile Gelecek!

Model, 1.5 litrelik dört silindirli, turbo destekli, benzinli bir motor ile gelecek. 134 beygirlik bir güç üreten bu motor, yedi ileri çift kavramalı şanzıman ile aktarımına sağlayacak. 2021 Countryman Oxford Edition’da dört çeker versiyon ise opsiyonlu olarak sunulacak. 4×4 opsiyonuna 2000 dolarlık bir farkla sahip olunabilecek. Dört çeker opsiyonuyla aktarımında değişikliğe gidilen model, 8 ileri bir şanzıman ile sunuluyor.

2021 Mini Countryman Oxford Edition için Siparişler Yakında Açılıyor!

Mini, yeni donanım paketi ile Countryman’e yakın zamanda sipariş toplamaya başlayacağını açıkladı. Ön siparişlerin ardından modelin, 2021 yılının ilk aylarında teslim edilmesi bekleniyor. Yeni donanım paketi ile Mini Countryman’in ülkemize gelip gelmeyeceği ise merak konusu.

İkinci el Mini Countryman ilanları

Mini Cooper Countryman ALL4 İncelemesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here