2021 Mercedes-Benz S63e Kamuflajlarla Yakalandı

0
928
Mercedes-Benz S63e

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi’nin yakın zamanda tanıtılmasının ardından, lansmanını önümüzdeki yıl beklediğimiz performans odaklı model Mercedes-Benz S63e ilk kez karşımıza çıktı.

Performans lastikleri, sportif jantlar, benzersiz ızgarası, agresif tampon tasarımı ve dört çıkışlı sportif egzozuyla dikkatimizi çeken araç Affalterbach’tan çıkan son prototip diyebiliriz. Autocar dergisinin casus fotoğrafçıları tarafından Mercedes-Benz AMG’nin tesisi olan Affalterbach yakınlarında görüntülenen bu araç hala geliştirme sürecinde.

Tıpkı bir önceki nesilde de olduğu gibi, Mercedes-Benz S63e ‘nin teknoloji ve lüks ağırlıklı iç mekanı ve dış oranları kendini korurken detaylarda farklılıklar bekleyebiliriz. Hibrit motorlarla desteklenecek 700 bhp gücündeki motora uygun daha güçlü bir şasi hazırlandı.

Mercedes-Benz S63e Motor Seçenekleri ise İddialı

Markanın AMG GT modeline ve GLE 63 modelinde de kullanılan AMG imzalı çift turbolu 4.0 litrelik V8 bir motor bu modele güç verecek. Standart S63e 4Matic 134 bhp gücü elekrikli motordan alarak 700bg’lik bir güç sunacak. Daha güçlü bir model olarak planlanan S73e 4Matic ise 201 hp gücündeki bir elektrik motoru tarafından desteklenerek 800 HP’nin üzerine çıkacak.

Casus fotoğraflarda ise henüz hangi modelin görüldüğü belli değil. Ancak performans serilerinde tıpkı E53 ve E63 modellerinde de olduğu gibi görsel farklılıklar minimum düzeyde oluyor.

Bu nesilde herhangi bir S65 projesi de düşünülmüyor. V12 motor sadece Maybach imzalı seride devam edecek. Geçtiğimiz yıl Mercedes S65 Final Edition adı verdiği model ile 30 yıldır ürün portföyünde bulunan 12 silindirli motorlara son verdi.

İkinci El Mercedes İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here