Alfa Romeo’nun efsanevi GTV ‘nin yeni modeli baştan çıkarıcı bir tasarım ve üstün sürüş özellikleri ile bir spor coupe tarzında yeniden canlandırılacak. Bu İtalyan üretimi iki kapılı model, Giulia sedan ve Stelvio crossover ile aynı platformu temel alacak . Resmen 2019’un sonlarında tanıtılacağını düşünülüyordu ama bu seneye kısmetmiş. 2021 Alfa Romeo GTV için okumaya devam ediniz…

2. El Alfa Romeo İlanları>>

Alfa Romeo GTV ‘nin Motorunda Bizi Ne Karşılıyor ?

GTV, sadece Giulia ve Stelvio ile aynı mimariyi kullanmakla kalmayacak, aynı zamanda benzer güç aktarım seçenekleri de kendisinde sunacak. Temel model, 280 hp turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motorla güçlendirilmiş olacak. Kaçınılmaz Quadrifoglio versiyonu, mevcut Giuila QF’nin gürültülü 505 hp çift turbo 2.9 litrelik V6’sını miras alacak . Alfa, enerjiyi geri kazanan ve kısa patlamalarda 600 beygir gücü üretebilecek devrim niteliğinde bir hibrit sistem geliştirmeye devam ediyor. Aksi takdirde, GTV muhtemelen standart arkadan çekişli olacak . Dört tekerlekten çekişli versiyonları opsiyon olarak sunulacak.

“0” Km Alfa Romeo’lar için TIKLAYINIZ

İç Mekan

GTV’nin iç mekanının Alfa Romeo Tonale konseptinde bulunan gibi pek olmasa da, 4 kişilik bir araç olarak karşımıza çıkacak. Bu, BMW 4 serisi ve Audi A5 gibi yerleşik rakiplerle rekabet etmesine yardımcı olacaktır . Ayrıca şu anda Giulia’da mevcut olan  bilgi-eğlence özellikleri ve sürücü destek teknolojisini de GTV’de sizlerle olacak. Bunlar, Apple CarPlay ve Android Auto özellikli standart bir dokunmatik ekranın yanı sıra mevcut uyarlanabilir hız sabitleyici ve otomatik acil frenlemede dahil.

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here