2019’un Spor Otomobil Dünyası

0
8368
GT4_clubsport

2019 spor otomobil haberlerini sizin için derledik. 2019 model spor otomobiller, yeni çıkan spor arabalar ve daha fazlası için okumaya devam edin…

2019’un Spor Otomobil Dünyası

Spor otomobiller hakkında haberler ve otomotiv dünyasından haberler için arabam.com blog sayfasının haberler kategorisini mutlaka takip edin…

1. McLaren Senna 2019

Bazı otomobil markaları çok özeldir. Onları asfaltta görmek, şans işidir. Bazı yarış pilotları da öyle. 2019 yılında piyasaya sürülen (daha doğrusu siparişi alınan) bir modelde bu iki kavram buluştu. Çünkü McLaren markası unutulmaz Formula1 pilotu Ayrton Senna adına bir spor otomobil üretti ve sınırlı sayıdaki araç piyasaya sürüldü.

2. Mercedes AMG S63

Daha çok makam aracı, iş adamı arabası olarak gördüğümüz çok prestijli AMG için de spor devri başladı. Mercedes AMG’nin spor versiyonu olan S63 modelini tanıttı.

3. 4X4 BMW M5

Dünyanın belki de en popüler otomobil modelleri arasında gösterilen BMW M5 modeli ilk kez 4X4 olarak üretildi.

4. Honda Civic Type R Türkiye’de!

Honda’nın Civic modelini çok seviyoruz. Hem ikinci el Civic modelleri hem de sıfır km Honda Civic seçenekleri her zaman talep görüyor. Bu yıl, Honda Civic Type R de Türkiye pazarına girdi.

Ford Focus RS’ye Drift Modu…

Dünyanın en çok satan otomobilleri listesinin hep başında olan Focus, aile arabası, iş adamı arabası hatta makam aracı bile oldu. Ama onun bu yıl çok hızlı ve çok çevik bir versiyonu ile tanıştık. Ford Focus, RS modelinde drift modu sundu.

5. Peugeot 308 GTi Şaşırttı!

Peugeot 308 GTi ile çok iyi bir pazar yakaladı.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here