İkinci el Swift Almayı Düşünenlere Özel Bir İnceleme

2005-2006 döneminde Japonya’nın “En Eğlenceli Araba” ödülünü alan Swift, 2017 senesinde bazı küçük yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Bu küçük yeniliklerle eski versiyonundan pek uzaklaşmadan eksiklerini gidermiş, tam olması gerektiği gibi daha canlı, daha dinamik, daha hoş bir hale gelmiş. Kendi segmentindeki pek çok araç arasından sıyrılarak bu sene de “enler” arasına girecek gibi görünüyor.

Suzuki Swift 2017 model fiyatı da çok merak ediliyor. Aracın ek donanım özelliklerine göre fiyatı değişiyor. 2017 model ikinci el modeller 150 bin ile 200 bin tl arasında değişmektedir.

2017 Model Suzuki Swift Motor Seçenekleri Nasıl?

1.0 L BoosterJet 111 PS güç sağlayıcılı benzin motoru ve bunun yanında 1.2 L DualJet 90 PS güç sağlayıcılı benzin motoru olmak üzere iki farklı motor sunuyor. Bu iki farklı motor da özellikle aracın hafifliğiyle birleşerek çok iyi bir performans vaad ediyor.

Swift Güvenlik Seçenekleri Neler?

Swift’in bu seneki sürümünde güvenlik alanında, çift sensörlü fren desteği, şeritten çıkma ikazı, yokuş kalkış desteği ve adaptif hız sabitleyici gibi son derece efektif güvenlik özellikleri araca eşlik etmekte.

Renk Seçenekleri Nasıl?

Siyah, Koyu Gri, Silver, Beyaz ve Kırmızı olmak üzere, Swift, 5 adet renk seçeneği sunuyor.

Şanzıman Seçenekleri

Suzuki Swift, taliplerine 5 ileri manuel ve 6 ileri otomatik şanzıman seçeneklerini sunuyor.

Suzuki Swift Euro NCAP Çarpışma Testlerinden Kaç Puan Aldı?

Mayıs 2017 yılında yayınlanan incelemeye göre yetişkin yolcular için 83%, çocuk yolcular için 75%, yayalar içinse 69% güvenli bulunurken genel değerlendirmeden 3/5 puan almıştır.

Boyutları

Suzuki Swift’in uzunluğu 3.8 metre, genişliği 1.7 metre, yüksekliği ise 1.5 metredir. bagaj hacmi de çok merak ediliyor. Aracın bagaj kapasitesi 265 litre iken yakıt tankı 37 litredir. Aracın boş ağırlığı 940 kilogramdır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL FİYATLARI

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here