McLaren 12C, convertible olarak yeniden tasarlandı.

12C’nin karbon fiber MonoCell şasisi sayesinde tavan çıkarıldığında sağlamlığını korumak için herhangi bir güçlendirme gerektirmez. Sadece 40 kg daha ağır olduğu için Spider’ın performansı coupe’ninkiyle aynıdır. Ayrıca akıllı camı otomatik olarak indirilerek V8 müziğinin keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Ayrıca tavan kapalıykende akıllı arka cam rüzgar siperi görevi görür.

12c

12C Spider Teknik özellikleri

Çok az araba 12C Spider’ın performansına ve yol tutuşuna rakip olabilir. 12C coupe’de yapılan 2013 revizyonlarına uygun olarak, mekanik olarak özdeş Spider, revize edilmiş 616bhp motordan (592bhp’ye kadar) yararlanıyor. Ayrıca elden geçirilmiş yazılım daha hızlı ve daha yumuşak vites değişimleri sağlar. Devir aralığı boyunca sunulan o kadar çok güç var ki ve gaz kelebeği tepkisi motoru zorlamıyor.

0-100kmh’den hızlanma 3,1 saniye, 0-160kmh’den hızlanma ise pek inandırıcı olmayan bir 6,1 saniye sürüyor. Ayrıca yüksek teknolojili süspansiyon, muhteşem gövde kontrolü, çok sayıda viraj tutuşu ve şaşırtıcı derecede esnek bir sürüş sunar.

12c

McLaren 12C convertible kupayla iyi olarak her bit görünüyor. Aslında, bazı açılardan herhangi bir farklılık fark etmekte zorlanacaksınız. Eğimli arka cam gitmiş, yerini düz bir kapak ve bir çift büyük payanda almıştır. Ancak Ferrari 458 Spider’ın aksine, küçük bir cam bölümü hala V8 motorunun bir görüntüsünü sağlar. İki parçalı çatı, tasarıma düzgün bir şekilde dahil edilmiştir. Katlandığında, kapaklı kapağın altına tamamen gizlenmiştir.

12c

McLaren gibi bir üreticinin pratikliği umursamadığına aldanmayın. 12C Spider’a özgü bir şekilde, saçınızı savuran otomobillerden hoşlanmadığınız zamanlarda, tavandaki saklama alanı ekstra bir bagaj alanı olarak kullanılabilir. Bir çift özel çantada 52 litrelik alan. Burun bagajı 144 litredir Ayrıca kabin alanı mükemmeldir. Ayrıca direksiyon simidi ve pedallar mükemmel şekilde yerleştirilmiştir. Bu da sürüş pozisyonunun yerinde olduğu anlamına gelir. Görünürlük bir süper otomobil için de mükemmelken, isteğe bağlı bir burun kaldırıcı, otoparklara girmeyi kolaylaştırıyor.

Tıpkı Formula 1’de olduğu gibi, McLaren’in süper güçlü karbon fiber küveti, yolcular için bir hayatta kalma hücresi görevi görür. Arka payanda çifti, darbeleri emmek ve devrilmeye karşı koruma sağlamak için çelik bir yapı içerir. Karbon fiber hücre o kadar güçlü ki, çatı çıkarıldığında herhangi bir güçlendirmeye gerek yoktur. Tüm 12C çarpışma testleri çatısız bir şasi üzerinde gerçekleştirildi. Otomobilin çekiş ve denge kontrol sistemleri mükemmel ve seramik fren ekleme seçeneği var.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here