Yeni Toyota Land Cruiser 2021’de yani modelin tam 70. yıl dönümünde tanıtılacak mı? Şirketin yeni tanıtım için bir planı var mı? Hep birlikte bu sorulara cevap bulalım. Toyota’nın mevcut jenerasyonu 200 Serisi Land Cruiser, 14 yıllık bir sürenin ardından önümüzdeki haftalarda üretimden çıkacak.

Yeni Toyota Land Cruiser

Toyota LandCruiser, 1 Ağustos 2021’de şirketin ilk ağır hizmet arazi aracının 70. yıldönümünü kutlayacak. Yeni spekülasyonlara yol açan yepyeni 300 Serisi bu tarihte açıklanabilir, ancak bazı endüstri uzmanları bunun daha erken olabileceğine inanıyor.

Bu duyuru yapıldığından beri, yeni bir Land Cruiser’ın ne zaman geleceği konusunda pek çok spekülasyon yapıldı. Şimdi, CarAdvice’in bir raporuna göre, ünlü off-roader’ın yeni neslinin, modelin 70. yıldönümüne denk gelen bu yıl 1 Ağustos’ta tanıtılma şansı var.

Spekülasyon, esas olarak Land Cruiser’ın yıldönümüne bir dizi geri sayım yazısı yayınlayan eski baş mühendisinin sosyal medya faaliyetlerinden kaynaklanıyor gibi görünüyor. Ancak, bunun sadece olayın bir kutlaması mı yoksa yeni modelin ortaya çıkarılmasıyla ilgili bir ipucu mu olduğu net değil.Yeni Toyota Land Cruiser 

Land Cruiser’ı üreten fabrikanın kapatılmasının ardından yeni model gelmeden önce bazı değişikliklere uğrayacağı söylendi. Fakat bu sürecin aylar alması bekleniyor. Normalde, Toyota galerileri, yeni modelin gelene kadar kesintisiz olarak taşınması için yeterli stok biriktirirdi. Ancak SUV için beklenenden daha güçlü talep bunu biraz rayından çıkardı. Nihai modellerin Nisan ayında teslim edilmesi bekleniyor, bu da yeni model gelene kadar bir kesinti dönemi yaratacak.

Yeni Toyota Land Cruiser 

Bu zamanlamaya göre, yeni Land Cruiser’ın yıl ortasından önce tanıtılacağı bazı spekülasyonlar vardı. Ancak şimdi, tüm yeni bilgiler göz önüne alındığında, Ağustos ayının 1’inde açılışı yapılabilir. Fakat sadece yıldönümünden dolayı değil de başka nedenlerin de etkisiyle ağustos ayında tanıtılması daha mantıklı olabilir.

ABD’de Land Cruiser yalnızca bir motor seçeneği 5,7 litrelik bir V8 ile mevcut, ancak yeni nesil modelin diğerlerinin yanı sıra ikiz turbo 3,5 litrelik V6 hibrit ve 3,3 litrelik turbo dizel ile satılabileceği bildiriliyor. seçenekler. Yeni modelin, aynı platformun değiştirilmiş bir versiyonunu kullanmasına rağmen, mevcut modelin off-road yeteneğini geliştirmesi bekleniyor.

İkinci El Toyota İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here