Yeni Renault Clio Almak İçin 5 Sebep 

0
1974
Yeni Renault Clio

Yeni Renault Clio ulaşılabilir fiyat politikası ve düşük yakıt tüketim değerleriyle bu dönemde alınabilecek en mantıklı otomobiller arasında yer alıyor. Verimliliği ve performansı bir arada sunan Yeni Renault Clio bu fiyat bandında alınabilecek en hesaplı sıfır kilometre otomobillerin başında geliyor. Yeni Clio tamamen yenilenen tasarımıyla çok daha modern görünüyor. Keskin çizgilerin ve dinamik hatların uyum içerisinde bir araya geldiği Yeni Clio renkli dış görünümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. C şeklindeki led farları, krom detayları ve 17 inç elmas kesim jantları otomobilin oldukça sportif görünmesini sağlıyor. 

Konfor ve Teknoloji

Yeni Clio konfor donanımları ve sürüş asistanları ile oldukça keyifli ve rahat sürüş deneyimi sunuyor. Modern ve sportif bir iç mekana sahip olan Clio konforu ve güvenliği ön planda tutuyor. Ön konsolda bulunan 9.3 inç dikey multimedya ekranı iç mekanın son derece teknolojik görünmesini sağlıyor. Yüksek çözünürlüklü dijital ekran akıcı arayüzü sayesinde oldukça keyifli bir kullanım deneyimi yaşatıyor. Otomobilin donanımlarını, sürüş destek sistemlerini ve iç ambiyansını bu ekran üzerinden kolaya kontrol edebilirsiniz. Apple Car Play desteği sayesinde telefonunuzu multimedya ekranına yansıtıp güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Yeni Renault Clio

Yeni Clio gelişmiş sürüş destek sistemleriyle sınıfının ötesinde konfor ve güvenlik sunuyor. Hız ayar ve sınırlama sitemi direksiyon üzerindeki kumandalar aracılığıyla kolayca kontrol edilebiliyor. Otomatik far asistanı karşı şeritten gelen taşıtları algılayarak otomatik olarak kısa far konumuna geçip diğer sürücüleri tehlikeye atmadan maksimum aydınlatma sunuyor. Park asistanı dar alanlarda kolayca park etmenize yardımcı oluyor. 360 derece kamera sistemi araçta bulunan 4 kameranın görüntüsünü birleştirip çevresinin 360 derere görüntüsünü multimedya ekranına yansıtarak pratik ve güvenli manevra yapmanızı sağlıyor. Şerit takip sistemi otomobilin kendi şeridini sinyal vermeden aniden terk ettiği durumlarda sesli ve görsel uyarı verip sürücüyü uyarıyor.  Acil durum fren sistemi güvenli takip mesafesinin ihlal edilmesi halinde sürücüyü uyarıp gerekli durumlarda otomatik frenleme yapıyor. 

Verimlilik 

Yeni Renault Clio

Renault Clio’nun yeni motor seçenekleri sürüşünüzü çok daha verimli ve ekonomik hale getiriyor. 1.0 litrelik dört farklı motor seçeneğiyle satışa sunulan Clio’nun uygun fiyatlı iki motor seçeneği ülkemizdeki kullanıcılar tarafından daha fazla tercih ediliyor.

1.0 Sce 

1.0 litrelik üç silindirli atmosferik benzinli motor 65 PS güç ve 95 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 17 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 160 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımlarda 6,2 litre ve şehir dışı kullanımlarda 4,1 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda 4,9 litre benzin tüketiyor. 

1.0 Tce 

1.0 litrelik turbo beslemeli benzinli motor 90 PS güç ve 160 NM tork üretiyor. 6 ileri manuel şanzıman ile birlikte gelen bu versiyon 0-100 km hızlanmasını 12 saniyede tamamlarken maksimum 180 km hıza ulaşıyor.  Şehir içi kullanımlarda 6,1 litre ve şehir dışı kullanımlarda 4,1 litre tüketim değerlerine sahip olan bu versiyon karışık kullanımda ortalama 5 litre yakıt tüketiyor.

Mevcut motor seçenekleri arasında fiyat performans odaklı düşünen kullanıcılar için 1.0 Tce versiyonu oldukça uygun görünüyor. Seri ve pratik sürüş dinamiklerine sahip olan bu versiyon düşük yakıt tüketim değerleriyle oldukça ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor. 

Yeni Renault Clio Bakım ve Onarım Maliyetleri 

Yeni Renault Clio

Renault’un yaygın servis ağı sayesinde aracınız bakımlarını uygun fiyata hızlı bir şekilde yaptırabilirsiniz. Ülkemizde oldukça fazla tercih edilen Renault Clio modellerinin orijinal, yan sanayi ve çıkma yedek parçaları uygun fiyatlara hızlı bir şekilde tedarik edilebiliyor. Periyodik bakımları sırasında değişen parçaların fiyatlarının ucuz olması bakım maliyetlerini ciddi bir şekilde düşürüyor. Yeni Renault Clio modellerini tercih etmeniz halinde uzun yıllar boyunca uygun bakım ve onarım maliyetleriyle oldukça ekonomik bir sürüş deneyimi yaşarsınız. 

Fiyat 

Yeni Renault Clio 169.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Son dönemlerde ciddi artış gösteren araç fiyatlarından sonra bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı araçlar arasında yer alıyor. Sportif tasarımı ve konforlu iç yaşam alanıyla fiyatının karşılığını veriyor. 

Yeni Renault Clio İkinci El Piyasası 

Renault modelleri ikinci el araç piyasasında oldukça fazla tercih ediliyor. Fiyat performans odaklı bu modeller ikinci el piyasasında hızlı bir şekilde satılıyor. Renault Clio almanız halinde ihtiyaç duyduğunuz anda kolay bir şekilde satabilirsiniz. Değerini kaybetmeden rahatlıkla satabileceğiniz bir araç arıyorsanız Yeni Clio sizin için uygun görünüyor. 

Clio İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here