Yeni Mitsubishi L200 Çok Daha Konforlu 

2
2913
Yeni Mitsubishi L200

Yeni Mitsubishi L200 yüksek performansı ve gelişmiş sürüş dinamikleriyle her türlü zemin ve arazide benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni sürüş destek sistemleriyle çok daha kabiliyetli hale gelen Yeni L200 SUV’ları aratmayacak konforuyla keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Mitsubishi rahatlığı ve performansı bir araya getiriyor. Yeni L200 modern ve konforlu iç mekanıyla tüm yolcuların rahat bir yolculuk deneyimlemesini sağlıyor. 

Yeni Mitsubishi L200

Yeni L200’ün iç yaşam alanı tamamen konfor üzerine tasarlanmış. İç mekanda kullanılan ses sönümleyici yalıtım malzemeleri dışardan gelen sesleri büyük ölçüde engelliyor. Geniş diz ve baş mesafesi L200’ü sınıfın en rahat ve ferah araçlarından birisi yapıyor. Yeni L200’ün koltukları son derece rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Sırt, bacak ve bel desteği sayesinde özellikle engebeli arazilerde tüm yolcuların rahat etmesini sağlıyor. 

Ayarlanabilir hız sınırlayıcı, adaptif uzun far asistanı, start stop sistemi, otomatik kararan dikiz aynası ve çift bölgeli dijital klima gibi konfor donanımları aracın çok daha modern ve rahat olmasını sağlıyor.

7 inç büyüklükteki multimedya ekranı bu boyuttaki bir araç için küçük görünsede keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor. Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı özelliği sayesinde telefonunuzu araca kolayca entegre edip güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Performans ve Sürüş Destek Sistemleri

Yeni Mitsubishi L200

Yeni Mitsubishi L200 yüksek performansı ve sürüş destek sistemleriyle her türlü zemin koşulunda ve hava şartlarında maksimum yol tutuşu sunuyor. Arazi kullanımları için geliştirilen özellikleriyle zorlu yol koşullarında yüksek performans sergiliyor. 

2.2 litrelik turbo beslemeli dizel motor 150 PS güç ve 400 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 15 saniyede tamamlayan L200 maksimum 175 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 8,7 litre ve şehir dışında 6,9 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Yeni L200 karma kullanımda 7,6 litre yakıt tüketiyor.

Yeni Sürüş Destek Sistemleriyle Çok Daha Konforlu ve Güvenli 

Yokuş Kalkış Destek Sistemi dik ve sert bir yokuşta sürücü gaza basana kadar belirli süre aracın kendini geri salmasını engelleyip yokuş yukarı sürüşlerde kolaylık sağlıyor. İki saniye boyunca otomatik fren yaparak yokuşta kalkarken gaza basmanız için zaman yaratıyor.

Kör Nokta Uyarı Sistemi Aracın sağ ve sol yanlarında kör noktada kalan bir araç belirdiğinde sürücünün dalgınlıkla şerit değişikliği yapmaması için görsel uyarı verir. Kör noktada bir araç tespit edildiğinde o tarafın kapı aynasında bir ikaz ışığı belirir.

Ön Çarpışma Önleyici Sistem sürücünün olası tehlikeleri farketmediği durumlarda devreye girip aracın güvenli bir şekilde durmasını sağlıyor. Kamera ve lazer radar vasıtasıyla araçlara ve yayalara tepki gösterir. Geniş ve yüksek bir arazi aracı için oldukça etkili ve konforlu bir özellik olduğunu söylemek gerekir.

Arka Çapraz Trafik Alarmı arka tamponda bulunan sensörler yardımıyla aracın arkasından yaklaşan bir araç olduğunda sesli ve görsel ikaz veriyor. Park alanlarından çıkarken dalgınlıkla ani bir hareket yapmanızın önüne geçip olası tehlikeleri ortadan kaldırıyor. 

Yeni Mitsubishi L200 Yüksek Arazi Kabiliyeti 

Yeni Mitsubishi L200

Yokuş İniş Destek Sistemi sert ve dik yokuşları indiğiniz esnada otomatik frenleme yaparak aracın yavaşlamasını sağlıyor. Aracı otomatik olarak yavaşlatan bu sistem zorlu yokuşları güvenli ve rahat bir şekilde inmenizi sağlıyor. 

Offroad modu sayesinde hareket halindeyken çakıl, çamur, kar, kum ya da kaya ayarı arasından seçim yaparak yol tutuşunu artırabilirsiniz. Motor randımanı, şanzıman ayarları ve frenleme performansı en uygun hale gelmek için seçiminize göre ayarlanarak size en mükemmel performansı sunacaktır.

Ultrasonik Hatalı Kalkış Önleyici Sistem ön ya da arka sensörler yolunuz üzerinde ve yakınınızda bir engel fark ederse sistem sesli ve görüntülü ikazlar vererek park sırasında meydana gelebilecek çarpışmaların önüne geçmeye çalışır. Eğer kazara ve aniden hızlanırsanız motor gücü de otomatik olarak kontrol edilir. Özellikle arazi kullanımında çok daha işlevsel bir özellik haline geliyor. Derin çukur ve yüksek taşları farketmediğiniz durumlarda bu sürüş asistanı bu tehlikeleri sizin yerinize farkedip gerekli önlemleri alıyor.

Şerit Takip Uyarı Sistemi Eğer 65 km/s hızın üzerindeyken bulunduğunuz şeritten dışarı sinyal vermeden çıkmaya başlarsanız ön cam kamerası aracılığıyla durumu fark ederek sizi sesli ve ışıklı olarak uyanır.

Treyler Savrulma Kontrolü aracın römork çekerken sabit bir şekilde yerinde durmasına destek vermeye çalışır. Eğer aracın sallandığı tespit edilirse her tekerleğe giden motor gücünü ve frenlemeyi otomatik olarak kontrol eder, böylece hem aracı hem de römorku sabit tutmuş olur.

Yeni Mitsubishi L200 Fiyatları 

Yeni Mitsubishi L200 modelleri 346.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

L200 İlanları 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here