Yeni Mercedes Benz A Serisi Almak İçin 5 Sebep  

0
807
Yeni Mercedes Benz A Serisi

Yeni Mercedes Benz A Serisi şık ve modern tasarımıyla oldukça zarif görünüyor. Lüks ve teknolojik bir iç yaşam alanına sahip olan Yeni Mercedes Benz A Serisi kompakt bir gövdede premium araç deneyimi sunuyor. Yeni Mercedes Benz A Serisi almanız için 5 sebebi listeledik. 

Modern ve Sportif Tasarım 

Yeni Mercedes Benz A Serisi keskin ve dinamik çizgilerin hüküm sürdüğü oldukça sportif bir tasarımı sahip. Önceki A serisine göre çok daha cesur bir tasarıma sahip olan Yeni A Serisi sportif otomobil seven sürücüleri heyecanlandırmayı başarıyor. Multibeam Adaptif Led farlar otomobilin ön yüzünü oldukça modern bir görünüme kavuşturuyor. AMG aksesuarları otomobili çok daha hareketli ve dinamik hale getiriyor. Sportif ve modern tasarımıyla öne çıkan Yeni A Serisi dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Yeni Mercedes Benz A Serisi

Mercedes-Benz Kalitesi 

Yeni A Serisi; Mercedes-Benz kalitesinin ve kusursuzluğunun izlerini oldukça başarılı bir şekilde taşıyor. Sınıfının çok ötesinde konfor ve güvenlik sunan Yeni A Serisi kesinlikle övgüyü hak ediyor. Mercedes-Benz’in premium otomobillerinde kullandığı donanımların ve teknolojilerin birçoğu Yeni A Serisi’nde de kullanıyor. Yeni A Serisi; Mercedes-Benz kalitesini markanın diğer otomobillerine göre çok daha uygun fiyata sunuyor. 

Yüksek Performans ve Verimli Yakıt Tüketimi 

1.3 litrelik turbo beslemeli benzinli motor 163 PS güç ve 250 NM tork üretiyor. 7G-DCT çift kavramalı otomatik şanzımana sahip olan Yeni A Serisi A 200 AMG 0-100 km hızlanması 8 saniyede tamamlayıp maksimum 225 kilometre hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 6,5 litre ve şehir dışı kullanımda 4,5 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Yeni A Serisi karma kullanımda ortalama 5,3 litre yakıt tüketiyor.  

Yüksek performansı ve verimliliği bir araya getiren Yeni Mercedes Benz A Serisi sportif sürüş dinamikleriyle oldukça keyifli bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. 

Teknolojik ve Lüks İç Yaşam Alanı 

Mercedes Benz A Serisi’nin iç mekanı oldukça sportif ve modern görünüyor. Kaliteli malzemelerin öne çıktığı yeni nesil iç yaşam alanı oldukça lüks ve premium bir otomobilde olduğunuzu hissettiriyor. Özellikle bir bütün olarak tasarlanan dijital görüntü sistemi otomobilin oldukça teknolojik ve çağın ötesinde görünmesini sağlıyor. 

Farklı ışık modları bulunan ambiyans aydınlatma sistemi otomobilin modern görüntüsünü bir üst seviyeye taşıyor. Oldukça başarılı bir iç ışıklandırma sistemine sahip Yeni A Serisi özellikle gece sürüşlerinde başarılı bir görsel şölen sunuyor. 

Yeni Mercedes Benz A Serisi

Üst Seviyede Konfor 

Yeni A Serisi gelişmiş sürüş destek asistanları ve güvenlik sistemleriyle oldukça konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni nesil sürüş asistanları ile otonom sürüşün temellerinin sunulduğu Yeni A Serisi sınıfının çok ilerisinde konfor ve rahatlık sunuyor.

Sürüş Yardım Paketi

Otonom sürüşe giden yola çıkın. En modern sistemler hız uyarlamasında, manevrada, şerit değişiminde ve çarpışma tehlikesinde bile size duruma uygun bir şekilde destek olur. Kaza riski azalır; yolcular ve trafik katılımcıları etkili bir şekilde korunur. Böylelikle hedefinize rahat bir şekilde ulaşırsınız.

Yeni Mercedes Benz A Serisi

Sürüş yardım paketinin özel bileşenleri ve fonksiyonları bir yıldız (*) ile işaretlenmiştir:

  • DISTRONIC, Aktif Takip Yardımcısı
  • Aktif hız sınırlama yardımcısı*
  • Aracın otoyollarda geliştirilmiş bir şekilde otomatik olarak hareket ettirilmesi*
  • Güzergah bazlı hız uyarlaması*
  • Aktif direksiyon yardımcısı*
  • Aktif şerit değiştirme yardımcısı*
  • SOS fonksiyonlu aktif acil durdurma yardımcısı*
  • Aktif fren yardımcısı
  • Kavşak fonksiyonu*
  • Trafik tıkanıklığı acil fren fonksiyonu*
  • Kaçınma manevrası yardımcısı*
  • Aktif şerit takip yardımcısı
  • Aktif kör nokta yardımcısı*
  • Araçtan iniş ikaz fonksiyonu
  • PRE-SAFE® PLUS*

Mercedes-Benz İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here