abarth yeni model ve renk

Abarth, Orange Racing 595 ve 695 Efsane renkleriyle karşınızda!

Abarth , 2024’te tamamen elektrikli olacak. Ancak bu olmadan önce mevcut modellerin keyfini çıkarmak için bir yılı daha var. İtalyan marka, şimdi basitleştirilmiş üç adımlı bir yapılandırma sürecinde. İlk olarak sahip olan ve renk paletine yeni bir ekleme yaptı. Orange Racing tonu ekleyen 2023 Abarth 595 / 695 serisini tanıtıyor.

Orange Racing, 70’lerdeki Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth’tan ilham almış. 

Fiat ana şirketinin stratejisine uygun olarak Abarth, müşterilerin arabalarını seçmelerini kolaylaştıran yeni bir donanım yapısı tanıttı. İlk adım, hatchback veya convertible gövde stillerinde mevcut olan 595 ve 695 modelleri arasında seçim yapmaktır. Ardından Turismo ve Competizione donanımı arasında bir seçim var. Son olarak tercihlerine göre Tech Pack veya Comfort Pack ekleyebilirler.

abarth iç dizayn

Enfes Donanım

Hem Turismo hem de Competizione kaplamalar, farklı bir tasarıma sahip. Ama standart olarak 17 inç alaşım jantlarla geliyor. Tech Pack, denenmiş ve test edilmiş 7 inçlik Navi bilgi-eğlence sistemi görüyoruz. Bununla birlikte otomatik klima kontrolünü içerirken Comfort Pack, Beats ses sistemi ve Xenon farlar gibi özellikler ekliyor. Havalı görüntüsüyle Sabelt Carbon koltuklar isteğe bağlı ve yalnızca Competizione donanımıyla birleştirebilirsiniz.

Abarth, 2023 model aralığı için fiyatlandırma açıklamadı, ancak geçen yıla oldukça benzer olacağını düşünüyoruz. Aynı zamanda Scorpion markasının 2008’de mevcut 500 Abarth’ın orijinal versiyonunu tanıtmasının ve hot hatch pazarında güncel kalma arayışında onu önümüzdeki yıllarda sayısız güncellemeye tabi tutmasının 15. yılı.

Daha Güçlü Bir Abarth

Abarth 595, 163 hp (121 kW / 165 PS) üreten turboşarjlı 1.4 litrelik bir motorla karşımızda. Hatta Abarth 695 gücü 177 hp’ye (132 kW / 180 PS) çıkarıyor.

Abarth, Orange Racing yeni rengi

Yeni Abarth Modelleri: 595 ve 695

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here