Volkswagen Bilgi Eğlence Sistemleri Kökten Değişiyor

0
980
Volkswagen Bilgi Eğlence Sistemlerini Kökten Değiştiriyor

Volkswagen bilgi eğlence sistemleri kökten değişiyor. Alman otomobil devi sürekli eleştirilen teknolojisini değiştirme kararı aldı. Volkswagen CEO’su Thomas Schäfer, konu ile ilgili açıklama yaptı. Aslında ilk problem Mk8 Golf GTI piyasaya sürüldüğünde ortaya çıkmıştı. Bu yeni otomobil için analistler ve otomobil tutkunları büyük eleştirilerde bulundular. Bunun temel sebebi ise bilgi-eğlence sisteminin karmaşık yapıda olmasıydı. Şimdi ise marka bu konuda adım atmaya karar verdi.

Volkswagen Bilgi Eğlence Sistemlerini Kökten Değiştiriyor

Volkswagen Bilgi Eğlence Sistemlerini Kökten Değiştiriyor

CEO Schäfer Car Magazine’e özel açıklamalar yaptı. Açıklamasında Mk8 Golf’ün yanı sıra serideki diğer araçlarda da yer alan MIB3 bilgi-eğlence sisteminde hatalar olduğunu söyledi. Bu sorunları çözmek istediklerini de ifade etti. Ayrıca Schäfer, “Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Müşterilerimizde, basından ve bayilerimizden aldığımız geri bildirimleri değerlendiriyoruz. Bir şeyin yeteri kadar iyi olmadığını biliyorsan değiştirmelisin.” dedi. Ek olarak yeni yazılım için çalışmaları hızlandırdıklarını da söyledi. Bununla birlikte artık bilgi-eğlence sistemine daha fazla özellik geleceği müjdesini de verdi.

Kullanıcı Odaklı Yeni Teknolojiler Geliyor

Volkswagen Bilgi Eğlence Sistemlerini Kökten Değiştiriyor

Volkswagen bilgi eğlence sistemlerinde olacak değişiklik ile koltuk ısıtma ve ambiyans aydınlatma gibi özellikler sistemde yer alacak. Artık bu konunun üzerine düştüklerini ifade eden Schäfer, “Artık eskisinden daha fazla danışmanlık hizmeti alıyoruz. Çalışanlarımıza sorarsanız geliştirdiğimiz teknolojilerin harika olduğunu söyleyeceklerdir. Bu tarz önyargılı düşüncelerin önüne geçmek için farklı kişi ve kurumlara danışmak gerekiyor.” dedi. Böylece gelecekte Volkswagen ve birçok markasının araçlarının iç mekanlarının daha tutarlı olacağını da söyledi.

Sıfır KM Volkswagen Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here