TürkTraktör Yerli Kabin Üretmeye Başladı

0
1895
TürkTraktör Yerli Kabin Üretmeye Başladı

TürkTraktör yerli kabin üretmeye başladı. Erenler Fabrikası’nda TR6 serisi kabinlerin üretimi başladı. Konu hakkında TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner açıklama yaptı. Özüner “Daha önce yurt dışından tedarik ettiğimiz TR6 serisi kabinlerini Erenler Fabrikamızda üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan böyle yerli pazara yönelik ürettiğimiz tüm TR6 serisi ürünlerimizde Erenler Fabrikamızda üretilmiş kabinler yer alacak” dedi.

Aylar Süren Çalışmanın Sonucunda TürkTraktör Yerli Kabin Üretiyor

TürkTraktör Yerli Kabin Üretmeye Başladı

20 ay önce başlayana hazırlıklar nihayet sona erdi. Yerli traktör üreticisi yerli kabinleri üretim hattına yetiştirmek için canla başla çalıştı. Sonucunda ise TR6 serisi kabinleri üretti. Böylece artık yurtdışından kabin tedarik etmeye gerek kalmayacak. Çünkü yerli kabinler çok yakında pazardaki yerini alacak. Bu sayede yerli pazarda yerli ürünleri kullanmak mümkün olacak. Bu kabinlerin üretimi ise yerli traktör üreticisinin Erenler Fabrikasında gerçekleşecek.

Yerli Traktör Üreticisinden Yeni Hamle

TürkTraktör Yerli Kabin Üretmeye Başladı

TürkTraktör yerli kabin üretimini Ankara’daki fabrikasında gerçekleştiriyor. Burada yerli araçların motor, ön aks ve şanzıman üretimleri gerçekleşiyordu. Şimdi ise yerli üretici artık kendi kabinlerini üretiyor. Yerli kabinler için marka genel müdürü Özüner, “Şimdi de önemli komponentlerimizden kabin ile bir ilke daha imza atıyoruz. Kalite seviyesini en üst düzeyde tutabilmek için operasyonlara özel elektronik ekipmanlar devreye aldık. Buna ek olarak her zaman olduğu gibi, ergonomi ve iş güvenliğini önceliklendirip özel montaj ekipmanları ile hattımızı donattık. Üretim kapasitemizi daha da genişletmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Ayrıca yerli TR6 serisi kabinlerinin, yeni nesil özelliklere sahip olduğunu da ekledi. Bunların arasında doğal navigasyon ve zemine entegre şarj pedleri de yer alıyor.

İkinci El Traktör Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here