Toyota bayileri 2 yıllık eğitimini tamamladı

1
1290

Toyota bayi sahipleri, genel müdür ve ikinci kuşak bayilerinden oluşan 34 kişilik grup, Boğaziçi Üniversitesi ile birlikte geliştirilen “Bayi Üst Yönetim Gelişim Programı”nı bitirerek diplomalarını aldı.

Toyota’nın “insana saygı ve sürekli iyileştirme” anlayışı ile yürütülen eğitimde müşteri ilişkilerinden, strateji belirlemeye, finansal analizlerden insan kaynakları yönetimine kadar birçok konu ayrıntı ve örnekleriyle bayilere aktarıldı. Boğaziçi Üniversitesi’nin uzman öğretim üyeleri ve sektör tecrübesi olan profesyoneller tarafından verilen toplam 2 yıl süren eğitimde katılımcılar 12 modülü tamamladılar. 

 

Mini MBA olarak da adlandırılan programı başarıyla bitirerek diplomalarını Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen bir törenle alan katılımcılar,  öğrendikleri bilgileri iş hayatına taşıyarak, müşteri memnuniyeti ve satış performanslarını artırma başta olmak üzere karşılaştıkları sorunlar konusunda donanımlı bir hale geldi. Beğeni toplayan “Bayi Üst Yönetim Gelişim Programı” 2015 yılında da Toyota’nın diğer bayilerinin katılımıyla devam edecek. 
 

1 YORUM

  1. Yetkili serviste aracıma kaza yaptılar. Bilgi istediğimizde başımıza gelmeyen kalmadı. “müşteri” olarak bir dövülmediğimiz kaldı. Mahkeme falan açsak da bu derece kalitesiz ve ilgisiz bir tavrı toyotadan beklemediğimiz için sineye çektik.
    Benim yaşadıklarımı “örnek olay” olarak anlatsalar keşke.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here