TOGG’un Yeni Kampanyası: Yerli Otomobilde İmzanız Olabilir

1
3050
togg'un yeni kampanyası: yerli otomobilde imzanız olabilir

TOGG‘un yeni kampanyası ortaya çıktı. Artık yerli otomobilde imzanız olabilir. Yerli otomobilin 29 Ekim’deki fabrika açılışı yaklaşıyor. Heyecanla devam eden süreçte yerli üretici yeni kampanyalar yapmaya devam ediyor. Şimdi ise vatandaşların yerli otomobile imza atabilecekleri bir internet sitesi oluşturdu.

TOGG’un Yeni Kampanyası

Yerli otomobil için artık son kotaya doğru gelindi. 29 Ekim’de görkemli bir etkinlik ile Bursa Gemlik Fabrikasının açılışı ile artık seri üretim aşamasına geçilecek. Açılış sonrası fabrikanın ilk görevi yerli SUV modeli üretmek olacak. Yerli otomobile ilgi ülke çapında oldukça fazla. Bu nedenle TOGG’un her adımı kamuoyu tarafından ilgiyle takip ediliyor. Şimdi de yerli üretici ilgiye karşılık olarak bir imza kampanyası başlattı. Bu sayede artık isteyen vatandaşlar yerli otomobile kendi imzalarını atıp, özel bir kart elde edebilecekler.

İşte TOGG’un Açıklaması

TOGG sosyal medyadan yaptığı açıklamaya göre yeni bir internet sitesi açtı. Bu site üzerinden giriş yapan herkes yerli otomobilin seçtikleri yerine kendi imzalarını ekleme imkanına sahip olacaklar. Böylece yerli otomobilde vatandaşların imzalarını üzerinde taşıyacak.

İmza Kampanyasına İlgi Büyük

TOGG’un yeni kampanyası için başlayan siteye ilgi oldukça fazla. Öyle ki erişim sorunları bile yaşanıyor. Peki yerli otomobile nasıl imza atarız? Hadi birlikte deneyelim. Siteyi ilk açtığınızda karşınıza yerli otomobilin yer aldığı bir sayfa çıkıyor. Bu sayfada imza kampanyasının butonu da mevcut. Yerli otomobile imza atmak için “Siz de imzanızı atın” butonuna tıklamak gerekiyor. Sonrasında ise karşınıza şöyle bir sayfa çıkıyor.

togg'un yeni kampanyası: yerli otomobilde imzanız olabilir

Bu sayfada TOGG ekosistemi için bir hesap oluşturmak gerekiyor. Kolayca kayıt olduktan sonra ise imza kısmına geçiş yapmak mümkün.

togg'un yeni kampanyası: yerli otomobilde imzanız olabilir

Sistem siz otomatik olarak isim ve soy isminizin yer aldığı özel fontlara yönlendiriyor.  Burada istediğiniz fontu seçerek imzanızın yerine karar vermeniz gerekiyor. İmzayı attıktan sonra ise aşağıdaki gibi bir karta sahip oluyorsunuz.

togg'un yeni kampanyası: yerli otomobilde imzanız olabilir

Siz de yerli otomobilde böyle bir imzanız olsun istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

TOGG için Geri Sayım Başladı! İşte Son Detaylar;

1 YORUM

  1. Allah razı olsun hepinizden sebeb olup bu fabrikayı açan yapan üreten herkesten Allah razı olsun inşallah iyi seri üretimler inşallah bende birtane alırım nasipbimizde varsa

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here