Türkiye’nin %100 elektrikli yerli otomobil markası Togg’un Mobil Uygulaması Trumore karşımızda. Mobil cihazlarda bir platform olarak karşımıza çıkacak olan markanın çok yakında App Store, Google Play ve AppGallery’de yayınlanacağı açıkladı. Peki bu uygulama ne işe yarayacak?

Şuan Beta olarak kullanıma sunulan uygulama, hala gelişme aşamasında. Aynı zamanda TOGG ile birlikte satışa sunacaklarını bekliyoruz. Uygulama için açılan Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda uygulamada neler yapılabileceğine dair bilgileri topladık.

Togg, Trumore’u ‘Kazan, Gez, Eğlen ve Geliştir’ sloganıyla karşımıza çıktı. Bununla birlikte yeni uygulama, cüzdan ve ulaşım-navigasyon başta olmak üzere içinde barındırdığı farklı servislerle hizmet verecek. Ayrıca NFT de dahil olmak üzere bir çok ödül programlarına da yer verecek.

”Bir seyahati A noktasından B noktasına gitmekten öteye taşıyacağız”

Bu sistem için 350 genç start-up ile işbirliği yapıldı. Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, “Finans teknolojileri (fintech), blokzinciri, nesnelerin interneti (IoT) ve yapay zeka ile donatılan ve kullanıcıyı eğlendiren yerli otomobil artık gidilecek rotaya en kestirme yolu ve yakıt giderlerini de hesaplayabiliyor” dedi. Ayrıca  “Otomotiv sektörü tıpkı cep telefonunda olduğu gibi mobilite ekosistemine ayak uydurmak zorunda. Trumore markamızla bir seyahati A noktasından B noktasına gitmekten öteye taşıyacağız.” diye ekledi.

İşte Togg’un Mobil Uygulaması ‘Trumore’ un kullanıcılara sunacakları;

Togg'un Mobil Uygulaması 'Trumore'

Go More

Togg'un Mobil Uygulaması 'Trumore'

Uygulamanın bu kısmı sizlere karma rotaları oluşturuyor. Bununla birlikte etraftaki şarj istasyonları, restoran, rezervasyon gibi işlemleri de kolaylıkla yapabileceksiniz. Ayrıca menzil ve karbon salımı hesaplayıcı gibi hizmetleri de görüyoruz.

Earn More

Togg'un Mobil Uygulaması 'Trumore'

Bu kısım sloganda da bulunan ‘Kazan’ kısmı. Kısacası burada kullanıcılar NFT ve dijital sanat koleksiyonlarına ulaşabilecek. Bu NFT’ler gibi bir çok ödül kazanmak için hazırlanan programları kullanıcılara sunacak.

‘Dijital magnet’ kullanıcıların ödül kazanmasıyla birikecek. Böylelikle bu magnet, kullanıcının oluşturduğu rotaya göre ve o zamanki yolculuk şartlarına göre kişiye ve yolculuğa özel olacak.

Play More

Uygulamanın bu kısmında akıllı yaşam çözümleri, kullanım bazlı sigorta servisleri, araç içi ve mobil oyun uygulamaları, akıllı sağlık uygulamaları gibi hizmetlerden oluşacak.

Scale More

TOGG’un açıklamasına göre bu kısım İş Ortaklarından oluşacak. Ayrıca açıklamasının sonunda bıraktığı kardekod notuna göre alışverişe de yer verileceği düşünülüyor.

Bakan Nebati Açıkladı: “Togg Kredisi Nasıl Alınacak?”

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here